Kendte17. november 2014

Mød Rødovre-missen Monty: Internettets mest populære mis?

Allerede strøget til tops på listen over populære internet-katte
Af af
Rødovre-Missen Monty
Rødovre-Missen Monty
 Foto: FacebookI Rødovre bor der en lille missekat, der er gået hen og blevet lidt af en internet-sensation. Faktisk er missen Monty med det specielle ansigt så populær, at den lige nu er strøget ind på en førsteplads som den mest populære kat på internettet.

Det er hjemmesiden Bored Panda, der har sat sig for at finde internettets mest populære kat - og det tog ikke Monty lang tid at gå fra en 11. til en førsteplads mandag eftermiddag.

Også på sin Facebook-side er det nemt at spotte, at missen med det specielle ansigt er populær. På blot halvanden måned har Monty fået over 40.000 nye fans, der ivrigt følger med i hverdagen hjemme i Rødovre. På Facebook-siden fortæller ejerne også, at Montys specielle ansigt skyldes en kromosomfejl:

LÆS OGSÅ: Mød Rødovre-missen Monty: Har 18.000 fans på Facebook

LÆS OGSÅ: Av for katten! Er dette verdens mærkeligste dating-video?

LÆS OGSÅ: Mød King Leo: Verdens (nok) største main coon


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/05adc551ad8044c9ad6a84edeee67642.jpghttps://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/469aee610f55466583de9e712dba31ad.jpgLille Monty med det specielle ansigt (Foto: Facebook)


- Vi har været igennem en masse med den lille fyr på grund af nogle problemer forårsaget af hans kromosomfejl. Monty blev født uden en næseryg, og det påvirker ham engang imellem og gør, at han nyser lidt, skriver ejerne, der adopterede den lille hårbold for omkring et år siden fra et dyreinternat.

- Første gang vi mødte Monty, var der ingen tvivl om, at han skulle bo hos os. Hans særlige udseende får ham til at se så utrolig sød ud, skriver ejerne og tilføjer, at hans personlighed er fantastisk og ligeså 'sjælden som en diamant'.

- Monty er en meget blid kat. Han elsker både to- og firbenet kontakt (og også kontakt fra Mikkel, som har tre ben (familiens anden kat, red.)), men hvis han i sjældne tilfælde bliver nervøs eller ikke kan lide en bestemt person, er han ikke sen til at vise det med en simpel 'meow', aldrig sine klør!, lyder det fra ejerne, der håber, at Monty kan blive en slags ambassadør for andre 'anderledes' katte:

- Vi ønsker også at gøre opmærksom på, at man godt kan være fantastisk, selvom man ser anderledes ud. Og vi tror, at vores søde lille Monty er et perfekt eksempel på netop det.

Udover Monty har familien i Rødovre også kattene Mikkel (der har tre ben) og Malle.

Hvis du vil stemme på Monty som internettets mest populære kat, kan du stemme her.

Og her kan du følge Monty på Facebook.

Sponsoreret indhold