Kendte31. august 2023

"Modern Family"-stjernen Nolan Gould ser uigenkendelig ud

Skuespilleren har i den grad fået trænet igennem de seneste år og fremviser nu en imponerende muskuløs krop
Nolan Gould arrives at the 32nd Annual Paleyfest : "Modern Family" held at The Dolby Theatre on Saturday, March 14, 2015, in Los Angeles. (Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)
Nolan Gould spillede med i alle sæsoner af "Modern Family", der sluttede i 2020.
 Foto: Richard Shotwell/Invision/AP/Ritzau Scanpix

Hvis du har fulgt med i tv-serien "Modern Family", så kender du nok godt Nolan Gould.

Den i dag 24-årige skuespiller spillede nemlig rollen som Luke Dunphy i alle 11 sæsoner, og han var således kun ti år gammel, da han brød i gennem på skærmen.

Og forleden formåede den tidligere barnestjerne så at efterlade mange mundlamme, da han delte et letpåklædt billede, hvor han ser nogen nær uigenkendelig ud.

Billedet delte han på sociale medier, og her kan man se Nolan Gould stå i bar overkrop efter en vandretur i bjergene i Colorado.

Skuespilleren står knivskarpt med stenhårde mavemuller og ligner altså langt fra den lille dreng, der var på løjer i "Modern Family".

https://imgix.seoghoer.dk/2023-08-31/1.jpg
"Modern Family"-stjernen er blevet voksen.
 Foto: Instagram

Nolan Gould delte billedet tidligere på ugen, og det er siden da strømmet ind med kommentarer fra fans, der er ret så begejstrede for skuespilleren i bar overkrop.

- Nolan uden trøje på er den bedste Nolan, skriver en fan for eksempel.

- Wow, han er lækker!, lyder det fra en anden, mens en tredje skriver følgende:

- Hold da op, den dreng er vokset op.

Nolan Gould har tidligere udtalt til People Magazine, at han brugte coronapandemien til at ændre sit udseende.

Actress Nolan Gould arrives at the 64th Primetime Emmy Awards at the Nokia Theatre on Sunday, Sept. 23, 2012, in Los Angeles. (Photo by Matt Sayles/Invision/AP)
Nolan Gould var kun ti år gammel i den første sæson af "Modern Family".
 Foto: Matt Sayles/Invision/AP/Ritzau Scanpix

- Jeg har trænet halvanden time om dagen med min ven, som er personlig træner. Vi har formået at finde et setup, hvor vi kan holde afstand, samtidig med han får mig i form, sagde han i 2021.

- Det har været fedt. Især det med at have en årsag til at stå op, selvom man har været arbejdsløs. Det har været meget sundt for mig at være i karantæne. Det har givet mig et andet syn på livet.

"Modern Family"-stjernen fortalte i samme ombæring, at han - udover træning - transformerede sin krop ved at spise mere protein og flere grøntsager, ligesom han lagde alkohol på hylden.

Sponsoreret indhold