Kendte30. oktober 2023

Moderat rabat: Jakob Engel-Schmidt har solgt lejligheden

Kulturminister Jakob Engel-Schmidt har endelig fået solgt sin lejlighed efter flere prisnedslag
Jakob Engel-Schmidt fik ikke just den boliggevinst, han havde drømt om. 
Jakob Engel-Schmidt fik ikke just den boliggevinst, han havde drømt om.
 Foto: Hanne Juul

Hurtigt ind, hurtigt ud.

Jakob Engel-Schmidt har solgt sin lejlighed på Teglholmen i København.

Kulturministeren købte lejligheden i maj sidste år for 3.682.500 kr., men valgte allerede efter godt et år at sende den tilbage på markedet.

Dengang forlangte han 4.250.000 kr. for den.

Han har ad flere omgange barberet små lunser af prisen og gav til sidst håndslag på 3,9 mio. kr. Gevinsten er da også til at overse – hvis den da ikke går til ejendomsmæglersalæret.

Når kalenderbladet siger december, bliver Moderaterne-politikeren far for første gang, og meget tyder på, at det er derfor, politikeren har valgt at rykke teltpælene op efter så kort tid.

I sommer afslørede han og kæresten Camilla Søe således, at der gemmer sig en blød julegave i Camillas mave, og lejligheden på Teglholmen efterlader med sine 71 kvadratmeter fordelt på to værelser ikke meget plads til en familieforøgelse.

Fejring af Nova i Operaen
Jakob Engel-Schmidt venter sit første barn med kæresten Camilla Søe.
 Foto: Mikael Rieck

Engel-Schmidt og Søe brugte 6,8 mio. kr. på en opgradering, da de i august købte en 113 kvadratmeter stor lejlighed et ejendomsmæglerstenkast fra den gamle lejlighed.

Parret overtog nøglerne til den fireværelses lejlighed den 15. september og har dermed god tid til at få styr på børneværelset til junior.

Jakob afslørede i sommeren 2022, at han havde score den borgerlige feminist. Siden er det gået stærkt for parret, der altså inden længe bliver forældre til deres første barn.

Sponsoreret indhold