Kendte6. september 2015

Model med genetisk sygdom tager verden med storm

27-årige Melanie Gaydos har en genetisk sygdom, som giver hende et markant udseende, men hun er blevet model alligevel
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/model.jpg

Tiden hvor, der var en standard for modeller i modeverdenen, er for længst ovre. Vi har set en model med Downs syndrom gå på catwalken i New York, og der er ikke grænser for hvem, der kan få succes, hvis man har den rette indstilling og kan begå sig i modeverdenen.

Sådan er det også for 27-årige Melanie Gaydos, som lider af ectodermal dysplasia, som blandt andet betyder, at hun er skaldet, ikke har nogen tænder, og generelt har sygdommen en effekt på knogler, negle og flere andre ting.

Men på trods af sin sygdom, har Melanie Gaydos fra Connecticut, altså fået succes som model – og ifølge Daily Mail er endda Miley Cyrus en fan. Og selv om Melanie ville kunne få implantater til tænder, så har hun nægtet at bruge dem, fordi det simpelthen er ubehageligt for hende.

- Folk føler sig bedre tilpas, når jeg har tænder i munden. Men det gør jeg ikke, siger hun.

[node:aller-related-content]

https://imgix.seoghoer.dk/9.42-74481328.jpg

Foto: All Over

Udover de manglende tænder, er hun skaldet og hendes øjenvipper har forårsaget skade, så hun faktisk er blevet delvist blind, men Melanie er glad for at være i fuld gang med modelkarrieren.

- Jeg har altid gerne ville være ”større end livet selv”. Jeg vil gerne være på et billboard eller på en TV-skærm, forklarer modellen, der har studeret kunst på New Yorks Pratt Institute, og det var via selvportrætter der, hun kom i gang med modelkarrieren.

- Jeg tror, at det hjælper, så folk ser mig på en anden måde, end hvis de mødte mig på gaden, siger hun.

I sidste ende var det en kæreste, som overbeviste Melanie om, at hun kunne blive model.

- Han hjalp mig med at forstå, at jeg virkelig er den eneste i verden, der ser ud, som jeg gør – og det er der jo potentiale i.

https://imgix.seoghoer.dk/sh-cta_wild.png

Sponsoreret indhold