Model får hård kritik: Bar handsker da hun besøgte HIV-smittede børn

(Foto: Demi-Leigh Nel-Peters/Twitter)

Den sydafrikanske skønhedsdronning Demi-Leigh Nel-Peters er endt i noget af et stormvejr, efter at hun for nylig deltog i et velgørenhedsarrangement i den sydafrikanske hovedstad Johannesburg.

Her besøgte den 22-årige model, der har vundet titlen som Miss South Africa, en gruppe forældreløse børn, der alle er smittede med HIV.

Under hele besøget bar den unge model et par hvide handsker, og det har altså fået flere til at rase, skriver det britiske medie Metro.

Flere er nemlig ikke i tvivl om, at Demi-Leigh Nel-Peters bar handskerne, fordi hun frygtede at blive smittet med HIV. En sygdom, der som bekendt ikke smitter ved berøring.

Billedet af Demi-Leigh Nel-Peters sammen med de HIV-smittede børn lagde hun på sin Twitter-profil, og det er her, at der sidenhen er kommet stribevis af rasende kommentarer fra forargede Twitter-brugere.

Selv nægter den sydafrikanske model, at hun bar handsker, fordi hun frygtede at blive smittet med sygdommen. Hun siger i stedet, at hun blev beordret til at bære handskerne, fordi hun ”delte mad ud”.

- Jeg vil lige gøre noget klart. Alle de frivillige bar handsker, fordi vi fik at vide, at det var det rigtige at gøre, når vi arbejdede med mad, og når vi delte mad ud til unge børn.

- Det var vores eneste hensigt med at bære handsker: at være så hygiejniske som mulig. Jeg føler virkeligt, at mine intentioner er blevet misforstået, udtaler modellen ifølge det britiske medie Metro og tilføjer:

- For mig er moralen i denne historie, at 300 børn i dag fik et ordentlig måltid mad, og de fik måltidet med eller uden handsker. Så jeg er lidt ked af, at mine intentioner blev fuldstændig misforstået, og jeg kan kun undskylde, hvis jeg har stødt nogen.

Du kan se billedet herunder:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close