Kendte18. april 2021

MK er ude af "Hjem til gården": Sådan har han det med de andre i dag

MK blev ufrivilligt en del af taktikken i søndagens afsnit af "Hjem til gården"
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mk_-1.jpg
 Foto: Lotta Lemche/TV 2

En yderst nervepirrende tvekamp udspillede sig søndag aften i ”Hjem til gården”, hvor Mikkel og MK kæmpede bravt for at kunne vende tilbage til gården sammen med de andre beboere.

Men det var MK, som trak det korteste halmstrå.

- Det var rigtig sjovt og hyggeligt, og jeg fik det ud af det, jeg havde håbet på. Ikke en halv million, men oplevelsen ved at bo primitivt og være afskåret fra de ting, der normalt kræver opmærksomhed, fortæller Martin Kastner.

I denne sæson af ”Hjem til gården” er der flere grupperinger blandt beboerne, men MK har været en slags løsgænger. Derfor ærgrer det ham også, at han ufrivilligt blev inddraget i Michelles taktik, da hun i programmet spurgte ham, om det var ok, at hun valgte ham som førstekæmper, så han kunne vælge Mikkel som andenkæmper.

- Jeg blev spurgt, om jeg ville være en del af taktikken, og det sagde jeg, jeg ikke ville. Men jeg havde ikke noget at skulle have sagt. Min tilgang til at være på gården uden at være en del af taktikken var soleklar: Jeg ville ikke blande andre ind i mit spil. Man er sin egen lykkes smed, og hvis man ikke kan sælge sig selv for de andre, har man tabt, siger Martin.

Han lagde alle kortene på bordet og delte sin snak med Michelle med de øvrige beboere, før han løftede sløret for sit valg af andenkæmper.

- Det var ikke for at stikke Michelle i den forstand, men for at gøre rent bord. Min umiddelbare tilgang til det var, at hvis jeg vinder tvekampen og kommer tilbage, skal de andre vide, at de skal holde deres taktik for dem selv. De skal ikke spørge mig på forhånd, for jeg kan ikke bruge det til noget, forklarer MK.

Men det var som bekendt ikke ham, der kunne vende tilbage til gården med de øvrige beboere, men han har ikke fortrudt, at han valgte Mikkel som sin andenkæmper.

- Jeg valgte Mikkel, fordi jeg ikke synes, han skulle være der, hvis jeg kom tilbage.

- I retroperspektiv var det et dårligt valg. Jeg var skuffet over den måde, han havde tacklet sin storbondetid på. Jeg havde måske haft en større chance mod fx Daniel, men det blev et princip. Folk der gik efter sejren og den halve million havde måske skrottet deres principper, men jeg gik efter mine følelser, lyder forklaringen fra MK.

Han har det helt fint med, hvordan det hele endte, og han har det fint med de andre beboere i dag.

- Jeg bærer ikke nag over for nogen, for de har været gode til at spille spillet. Jeg er bare glad for, at jeg nåede til afsnit seks.

Sponsoreret indhold