Kendte 9. oktober 2009

Miss Plastik 2009

I Ungarn hilser man skønhedsoperationer velkommen og hylder dem ved en konkurrence
En af deltagerne i Miss Plastic Surgery 2009
En af deltagerne i Miss Plastic Surgery 2009
Foto: All Over

Normalt handler skønhedskonkurrencer om at være gudesmuk indvendig og samtidig have udseendet med sig. Men i dag er det nogle andre kvaliteter, der bliver dømt ud fra, når den første Miss Plastic Surgery skal kåres i Ungarn.

Adgangskravet for at deltage i konkurrencen er minimum én skønhedsoperation. Deltagernes silikonebryster, fedtsugninger, ansigtsløftninger og hårtransplantationer vil blive bedømt af de dygtigste europæiske plastikkirurger, når den flotteste skal findes.

Deltagerne er mellem 18 og 30 år og skal vedlægge deres journal, så dommerne kan se alle operationerne. Ud over den eftertragtede titel venter der vinderen af konkurrencen en lejlighed. 2.-pladsen stikker af sted med en bil, mens 3.-pladsen bliver præmieret med en tur for 2 til Kenya.

Konkurrencen er allerede i fuld gang, og bag scenen er et regulært drama så småt ved at indfinde sig. En af misserne går og barsler med et sagsanlæg.

- Jeg vil sagsøge min hårleverandør. Det, de leverede, gik i brand, mens det var ved at blive farvet, fortæller deltager Alexandra Horvarth, som heldigvis ikke havde fået syet de kunstige lokker på, da branden udbrød.

Det er ikke første gang, at sådan en bizar konkurrence afholdes. Allerede i 2004 lavede Kina en lignende under navnet Miss Kunstig Smukhed. Her kæmpede en 22-årig nordøstkineser sig til titlen, som hun vandt foran en transseksuel.

Sponsoreret indhold