Kendte8. august 2014

Mirakel! 4-årig blev skyllet væk af tsunamien i 2004 – nu er hun fundet i LIVE

Miraklet, som ingen turde tro på, er sket
Af af
Miraklet, som ingen turde tro på, er sket - en i dag 14-årig pige er fundet i live, efter hun blev skyllet væk af tsunamien i 2004
Miraklet, som ingen turde tro på, er sket - en i dag 14-årig pige er fundet i live, efter hun blev skyllet væk af tsunamien i 2004
 Foto: AOPDette er én af de historier, man ikke havde turdet håbe på: En 14-årig pige er fundet i live, efter hun tilbage i 2004 blev skyllet væk af den tsunami, der sendte død og ødelæggelse ind over Sydøstasiens kyster.

Det lykkedes den dengang 4-årige pige Raudhatul Jannah at klamre sig til et stykke drivtømmer, da de altødelæggende bølger skyllede ind over pigens hjem i Aceh-provincen i Indonesien 26. december 2004.

Den lille pige holdt fast i drivtømmeret, indtil hun skyllede op på en strand på en afsides trope-ø, der ligger omkring 40 kilometer fra kysten. Her tog en lokal fiskerkone den lille pige til sig og passede og plejede hende.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/1e16e789ffc84081b6b3f40c7e69e2c2.jpgDer var masser af smil, da Raudhatul Jannah blev genforenet med sin mor (Foto: AOP)


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/41cb07d64ff445cdbf43b8523b803d1c.jpgMobilen viser et billede af, hvordan Raudhatul Jannah så ud, før hun blev skyllet væk af tsunaien (Foto: AOP)


Som dagene, ugerne, måneder og årene gik, mistede Raudhatul Jannahs familie alt håb om at få deres lille pige tilbage i live, men for nyligt kom så nyheden, ingen havde turdet håbe på:

Raudhatul Jannahs onkel havde fundet den lille pige - i dag 14 år gammel - da han tilfældigvis besøgte den afsidesliggende ø, skriver det australske medie News.

Pigens mor tog straks af sted for at blive genforenet med sin datter.

- Det er et mirakel fra Gud, lyder det i dag fra den meget glade mor.

Forældrene har dog stadig ikke fundet deres dreng, der var syv år gammel, da tsunamien ramte. Pigen har dog fortalt, at også drengen klamrede sig til drivtømmer - og muligvis også skyllede på land på trope-øen.

- Vi vil lede efter ham på Banyak Island (hvor pigen også skyllede i land, red.), fordi vi tror, at han stadig er i live, siger moren ifølge News.

Den enorme tsunami tog livet af i alt 230.000 mennesker - alene 170.000 døde i Aceh-provinsen.

Sponsoreret indhold