Kendte7. juni 2023

"The Minds of 99"-medlem ramt af høreskade: Må ikke spille resten af sommeren

Det bliver uden Louis Barnholdt Clausen, når "The Minds of 99" skal spille resten af sommerens koncerter
Lægerne har sagt, at Louis Barnholdt Clausen ikke må spille koncerter, og derfor skal Rasmus Littaur nu være afløser denne sommer.
Lægerne har sagt, at Louis Barnholdt Clausen ikke må spille koncerter, og derfor skal Rasmus Littaur nu være afløser denne sommer.
 Foto: Ritzau Scanpix

Når det danske hitband "The Minds of 99" skal spille sommerens koncerter, bliver det med én mand færre på scenen.

Bandets trommeslager Louis Barnholdt Clausen har nemlig fået en akut – men midlertidig – høreskade, og derfor må han ikke spille koncerter denne sommer.

Det skriver bandet i et opslag på Instagram.

– Efter en øver for nogle uger siden fik jeg en underlig fornemmelse i ørerne, så jeg tog til ørelægen. Der var heldigvis ingen tegn på fysiske skader i øret, men der er ingen tvivl om, at mine ører er blevet udsat for en overbelastning. Jeg er blevet set af flere læger nu og meldingen er klar – mine ører skal have ro for at komme sig, så det må vi lytte til, udtaler Louis Barnholdt Clausen.

Selv om Louis Barnholdt Clausen nu holder pause fra musikken, bliver bandets hits som "Alle skuffer over tid" og "En stemme" dog ikke fremført uden trommer til sommerens koncerter.

Som erstatning har "The Minds of 99" nemlig hyret trommeslageren Rasmus Littaur, der blandt andet spiller for MØ og School of X.

– Det er jo en pissesvær situation og underligt ikke selv at være med på scenen, men Rasmus er sindssygt fed. Han er inspirerende og en kæmpe oplevelse for øjne og ører, så folk kan godt glæde sig. Jeg kunne ikke forestille mig en bedre afløser, og jeg glæder mig til at komme tilbage, fortæller Louis Barnholdt Clausen.

"The Minds of 99" skal spille på flere danske festivaler denne sommer, heriblandt Nibe Festival og Heartland Festival.

Sponsoreret indhold