Kendte 4. marts

Mindes anførers kone med sejr over Fremad Amager

Økonomisk truede Fremad Amager tabte hjemme til Lyngby, som støttede op om holdkammerat efter dødsfald
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Lyngby holdt sig fredag aften til i kampen om oprykning til Superligaen, i en kamp der i høj grad var præget af hændelser uden for fodboldbanen.

Før udekampen i 1. division mod Fremad Amager, som Lyngby vandt 3-0, holdt holdets spillere et banner op til minde om anfører Marcel Rømers kone, der mistede livet mandag i denne uge.

Dødsårsagen er sansynligvis "en formodet hjertefejl".

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Marcel Rømer er ramt af en enorm tragedie, efter hans hustru og moderen til parrets to børn pludselig døde i denne uge. Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

På Lyngbys hjemmeside havde cheftræner Freyr Alexandersson forinden forholdt sig til dødsfaldet og de særlige omstændigheder omkring kampen.

- Ingen kan sætte sig i Marcels position lige nu, og de sidste par dage har været surrealistiske.

- Alle vores tanker er selvfølgelig hos Marcel, børnene og familien, men vi finder styrke i at mærke, hvor meget Marcel betyder for os, og hvor meget truppen, staben og klubben betyder for Marcel, sagde han.

Artiklen fortsætter under opslaget...

På modsatte side af banen havde ugen været turbulent for Fremad Amager, der var truet af konkurs på grund af manglende lønudbetalinger.

Lønnen kom dog torsdag, meddelte klubben, som dermed foreløbig har undgået en konkursbegæring og nu arbejder på at finde nye ejere.

Der var solgt ekstra dyre støttebilletter til 250 og 500 kroner til fredagens kamp.

Sponsoreret indhold