Kendte 26. februar 2021

Millionhandel: Bubber har solgt sin lejlighed i København

Efter blot omkring to måneder er tv-værtens lejlighed inde midt i København blevet solgt for et stort millionbeløb.
(Foto: Dan Mariegaard)

Det var ikke særlig længe, at tv-personligheden Bubber - hvis borgelige navn er Niels Christian Meyer - fik lov at være på boligmarkedet denne gang.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Efter lige omkring to måneder blev tv-værtens lejlighed inde midt i København nemlig solgt for et stort millionbeløb.

Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Den netop tinglyste handel viser, at Bubber har fået lige præcis 8,1 millioner kroner for det 97 kvadratmeter store hjem tæt på dronningens residens Amalienborg i hovedstaden.

Selv købte han ejerlejligheden tilbage i 2015 med sin daværende kone Christina Ibsen for lige under 5,4 millioner kroner, men nu er det altså tid til at vinke farvel til den eksklusive adresse efter omkring seks år.

Lille afslag i prisen

For at få salget i hus, ser det ud til, at den tidligere Snurre Snup Søndagsklub-vært har været villig til at forhandle lidt om prisen.

I hvert fald har den nye ejer fået sit navn på skødet og nøglerne til de fire værelser i den gamle bindingsværksejendom fra 1755 for 100.000 kroner under udbudsprisen på 8,2 millioner kroner.

Bubber har dog stadig sikret sig en eksklusiv kvadratmeterpris på 83.505 kroner for lejligheden, som er næsten 20.000 kroner over gennemsnittet i det dyre boligområde i København K.

Ifølge Boliga.dks data ligger den gennemsnitlige kvadratmeterpris for ejerlejlighederne i området nemlig på lige over 64.300 kroner i øjeblikket.

Bubber har en lang karriere indenfor især børne-tv bag sig, men mange har også fulgt med, da han kom på afveje i tv-programmet Bubber og B.S. med den forhenværende elitesoldat B.S. Christiansen.

Se Bubbers nu tidligere hjem her

Sponsoreret indhold