Kendte26. maj 2021

Milli Vanilli-sanger John Davis er død med corona

Sangeren, der lagde stemme til fupgruppen Milli Vanilli, er død i en alder af 66 år
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/15440434_1319974094730076_1353804123170722619_o.jpg
 Foto: Facebook, John Davis

Rigtig mange mennesker dansede rundt til John Davis – samt kollegaerne Ray Horton, Charles Shaw, Brad Howells – vokal tilbage i 80’erne.

Men de vidste det bare ikke. For foran mikrofonerne stod i stedet Fabrice Morvan og Rob Pilatus, der udgjorde den voldsomt populære gruppe Milli Vanilli.

Nu er den egentlige ophavsmand til stemmen på hits som ”Girl, You Know It’s True” og ”Baby, Don’t Forget Me” død.

Det bekræfter hans datter, Jasmin, på musikerens officielle facebook-side, ligesom nyheden er rapporteret videre hos flere tyske og norske medier.

- Desværre er min far her til aften død af coronavirus, skrev hun i et opslag mandag.

- Han gjorde mange mennesker glade med sin latter, smil og blide væsen, sin kærlighed – og fremfor alt gennem musikken, fortsatte hun.

Ni måneder efter at have vundet noget så fornemt som en Grammy blev de to forsangere i Milli Vanilli afsløret i omfattende svindel.

Og deres deroute blev en realitet, da de på et pressemøde i 1990 med skam indrømmede, at de ikke havde indsunget en eneste strofe på deres store hits.

I stedet havde Rob og Fab mimet til samtlige af numrene, hvilket gjorde, de måtte aflevere deres statuetter og guldplader tilbage.

Hele farcen står i dag tilbage som et af musikkens største svindelnumre.

John Davis var siden medlem af gruppen The Real Milli Vanilli, der dog aldrig fik helt samme succes som fupgruppen i slutningen af 80'erne.

Han optrådte under eget navn frem til sin død.

Sponsoreret indhold