Kendte30. august 2023

Mille Lehfeldt puster ud efter farens død: - Jeg mærker lige, hvad der foregår

Det er blevet tid til fokus på familie og ro for den 43-årige ”Dansegarderoben”-skuespiller, Mille Lehfeldt, der dog planlægger stærkt comeback med kammeraterne i humorgruppen Platt-Form
Mille var på scenen med mor Kirsten Lehfeldt, og der var plads til at sende en spydig bemærkning afsted over det mandsdominerede felt af nominerede i aftenens første kategori 
Mille var på scenen med mor Kirsten Lehfeldt, og der var plads til at sende en spydig bemærkning afsted over det mandsdominerede felt af nominerede i aftenens første kategori
 Foto: Martin Høien

Familien har altid haft førstepladsen i Mille Lehfeldts hjerte.

Tilbage i januar fortalte hun, hvordan denne familie stadig var ramt af et stort savn efter Stig Hoffmeyers død i november.

Stig Hoffmeyers sygdomsforløb oplevede hans datter – Mille Lehfeldt, som onsdag aften møder SE og HØR på den røde løber ved prisfesten SVEND – ske stort set samtidig med en masse tv-projekter.

Det har betydet, at danske tv-seere har set en del til charmerende Mille Lehfeldt på skærmen – blandt andet i successerierne ”Carmen Curlers” og ”Dansegarderoben”. Sidstnævnte arbejdede hun på, mens faren Stig Hoffmeyer var syg.

Men nu er der kommet mere ro på, fortæller hun.

– Jeg har det stille og roligt med min familie. Jeg har slet ikke travlt, og jeg nyder utroligt meget at være sammen med min familie, og lige sådan… have tid til at mærke, hvad der foregår inde i hovedet, fortæller hun til SE og HØR.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-08-30/_mho4900-1.jpg
Familien Lehfeldt - her repræsenteret af mor og datter på den røde løber i Svendborg - blev i november ramt af en stor sorg, da skuespilleren Stig Hoffmeyer døde efter et sygdomsforløb.
 Foto: Martin Høien

Turnéen venter

Dog kan den flittige Mille ikke helt lade arbejdet ligge. For ude i nær fremtid venter samarbejdet med to herrer, som hun elsker at lave satireshows med.

– Og så har jeg noget i sigte sammen med Platt-Form, siger Lehfeldt om den musikalske trio, som udover hende tæller Laus Høybye og Jakob Fauerby. De tre tager nemlig på Danmarksturné sammen til næste år.

– Det er ikke noget nyt, men vi synes simpelthen ikke, der var nok, der fik glæde af os sidst, så nu rejser vi rundt i landet med det, fortæller 43-årige Mille Lehfeldt om det anmelderroste ”Er vi gået for langt?”.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-08-30/_han0188.jpg
Stig var Kirstens store kærlighed, og de to nåede at få næsten 50 års ægteskab sammen. De giftede sig i 1975.
 Foto: Hanne Juul

Mille Lehfeldts far, Stig Hoffmeyer, der således også var moren Kirsten Lehfeldts mand, gik bort i en alder af 82 år.

Og apropos hendes mor, så var også den 70-årige Kirsten Lehfeldt med til at sparke SVEND-prisuddelingen i gang onsdag aften under åben himmel i det sydfynske.

Hun fortalte, at hun nød at have sin datter hos sig i hele to dage, og at de begge glædede sig til at skulle overrække prisen for årets bedste serieskuespiller – en pris, der i øvrigt gik til ”Dansegarderoben”-kollegaen Marie Bach Hansen, som var den eneste kvinde nomineret i feltet.

Sponsoreret indhold