Kendte21. oktober 2019

Miley Cyrus sviner Liam Hemsworth til på instagram

Miley Cyrus har sendt noget af en svada i retning mod sin eksmand, Liam Hemsworth
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/feb_19.jpg
 (Foto: MEGA)

Der er som bekendt ikke langt fra kærlighed til had.

Og skal man tro Miley Cyrus, hælder hun til at have et noget hadefuldt forhold til eksmanden Liam Hemsworth, som hun brød med tilbage i august måned.

I hvert fald har den 26-årige ”Wrecking Ball”-sangerinde netop sendt noget af en svada i retning mod sin eksmand i en live på sin instagram-profil.

Det skriver News.

I sin live har sangeren blandt andet fortalt, at hun troede, at ”alle mænd var onde”, indtil hun mødte sin nye kæreste, Cody Simpson, 22.

Det nye par begyndte at date tidligere denne måned, efter at hun lod sig skille fra skuespiller Liam Hemsworth i august.

Artiklen fortsætter under billeder...

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2019-10-10_kl._08.27.29.png
 Foto: Instagram/Privat

Miley har ikke været nærig med at lægge billeder op af sin nye kærlighed, Cody Simpson. Foto: Privat/Instagram

- Der findes gode mennesker derude, som har en pik. Jeg har kun mødt én, og han er med på denne live, fortalte Miley Cyrus i sin live, hvor hun hentydede til sin nye kæreste, som hun havde inviteret med på liven fra Sydney, hvor han befandt sig.

- Der er gode fyre derude, giv ikke op.

- Du behøver ikke være homoseksuel, der er gode mænd derude med pikke, du skal bare finde dem. Du skal finde en pik, der ikke er en pik, forstår du?, lød det videre fra Miley Cyrus i hendes instagram-live.

Miley Cyrus og Liam Hemsworth nåede i deres turbulente parforhold at opleve både store glæder og store nedture – SE og HØR giver her et overblik over deres forholds op- og nedture.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/mar_18.jpg
 (Foto: MEGA)

Miley og Liam nåede at danne par i 10 år. Foto: MEGA

Miley og Liam mødte hinanden under optagelserne til ”The Last Song” i 2009. Ifølge det amerikanske medie People slog det hurtigt gnister mellem parret, der begyndte at date, mens optagelserne var i gang.

På det tidspunkt var Miley allerede et stort navn i underholdningsbranchen i kraft af sin rolle som Hannah Montana. Liam var modsat noget mindre kendt.

Det lykkedes det nyforelskede kendispar at holde deres kærlighed nogenlunde skjult – selv om de i 2009 blev spottet, mens de udvekslede hede kys i Nashville Airport.

I november 2009 forsøgte Miley også at skjule sin forelskelse, da hun kaldte Liam for ”min bedste ven” i et interview med magasinet Seventeen.

I marts 2010 stod Miley og Liam for første gang frem sammen som kærester på den røde løber.

Det skete til gallapremieren på deres fælles film ”The Last Song”. De poserede også sammen på fotos til et interview til Teen Vogue-bladet.

I den forbindelse udtalte Miley følgende om Liam:

- Det er forfriskende at arbejde med en skuespiller, som ikke også er sanger eller danser eller dit eller dat.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/the_last_song.jpg
 (Foto: MEGA)

Miley og Cyrus til premiere på "The Last Song" i 2009. Foto: MEGA

Trods Mileys positive syn på Liam var det nyfundne forhold dog ikke uden problemer.

Rygterne svirrede hurtigt om et brud i august 2010 – årsagen var angiveligt Mileys hårde arbejdsprogram, der gjorde det umuligt at holde forholdet i live.

I september samme år blev de dog fotograferet sammen, mens de shoppede – og det fik igen rygterne til at svirre: Var parret sammen igen?

I november 2010 gik parret så tilsyneladende fra hinanden igen. En kilde fortalte dengang til E!, at der dog kun var tale om ”en time out”, og at de derfor stadig var i kontakt med hinanden – og holdt af hinanden.

I stort set hele 2011 lykkedes det parret at holde deres forhold/ikke-forhold særdeles privat.

Begge havde da også særdeles travlt med andre gøremål – Miley med den sidste episode af ”Hannah Montana”, mens Liam fik sin debut i ”The Hunger Games”-filmene.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/jun_2010.jpg
 (Foto: MEGA)

Miley og Liam fotograferet i juni 2010. Foto: MEGA

Rygterne svirrede, men ingen vidste tilsyneladende, om de var sammen eller ej.

Først i december 2011 ankom de sammen til det såkaldte CNN Heroes Gala i Los Angeles. Parret holdt kærligt om hinanden – og billederne talte deres tydelige sprog: De VAR et par igen.

I 2012 hvilede parret så meget i deres forhold, at de ikke længere forsøgte at skjule deres kærlighed til hinanden. De blev således ofte fotograferet sammen – enten på gaden eller til større arrangementer rundt om i Los Angeles; blandt andet var de ved hinandens side til den prestigefyldte Vanity Fair-fest.

I februar 2012 fortalte Liam til et medie, at Miley gjorde ham ”meget lykkelig”. Og ikke længe efter begyndte flere kærlighedsrygter at svirre.

I marts 2012 ankom parret sammen til Los Angeles-premieren på ”The Hunger Games”. Her blev Miley spottet med en stor ring på sin finger, og flere gisnede om en mulig forlovelse. Noget som Miley selv afkræftede kort efter på sin Instagram-profil:

- Jeg er ikke forlovet. Jeg har båret samme ring på denne finger siden november. Folk leder bare efter noget at snakke om, skrev Miley på det sociale medie 26. marts 2012.

Måske var der dog alligevel noget om snakken. I juni samme år afslørede parret hvert fald, at de VAR forlovet. Miley fortalte i den forbindelse People, at hun var ”lykkelig over at være forlovet”, og at hun så frem til et liv fyldt med glæde sammen med Liam.

Liam var gået på knæ med det store spørgsmål 31. maj 2012 – og placerede i den forbindelse en 3.5 karat diamantring designet af Neil Lane på hendes finger.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/ring_marts_2012.jpg
 (Foto: MEGA)

Miley med ring på fingeren. Foto: MEGA

I februar 2013 endte Miley i noget af et stormvejr, da hun blev beskyldt for at have været Liam utro. Det var Perez Hilton, der anklagede hende for at have været sammen med Ed Westwock. Miley rasede tilbage på sin Twitter-profil, hvor hun fastslog, at anklagen var det pure opspind.

Miley måtte også ty til genmæle, da rygter om endnu et brud begyndte at svirre. Miley var blevet spottet uden sin ring – hvilket fik flere til at mene, at parret var gået hver til sit, og at forlovelsen var blevet brudt.

- Jeg er så træt af LA. Og træt af løgnene, der følger med. Jeg har ikke aflyst mit bryllup. Tager en pause fra de sociale medier, skrev hun på Twitter den 6. marts 2013.

I april 2013 stod Mileys far frem og afslørede, at han ikke var sikker på, at brylluppet mellem sin datter og svigersøn ville blev aktuel.

- De er unge, de er børn, fortalte Billy Ray Cyrus blandt andet til Nigtline.

Selv om Miley i marts 2013 fastslog, at der stadig var et bryllup på vej, forsatte de sejlivede rygter om et muligt brud.

Og i september samme år kom der mere brænde på rygteblusset:

Miley valgte at trykke "unfollow Liam" på Twitter.

Og tre dage herefter kom en repræsentant for parret så med forklaringen:

Forlovelsen VAR vitterlig brudt.

I december 2013 udtalte Miley i et interview med Barbara Walters:

- Jeg tror ikke, jeg helt forstod, hvad 19 egentlig er for en alder, og jeg blev forlovet som 19-årig, og jeg ville aldrig ændre, at jeg blev forlovet. Det var fantastisk at bære en fed sten i et par år. Men nu, nu føler jeg mig rigtig lykkelig.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/dec_2011_0.jpg
 (Foto: MEGA)

Parret fotograferet sammen i december 2011. Foto: MEGA

Efter bruddet var Liam sammen med den mexicanske skuespiller og sangerinde Eiza Gonzalez.

Imens brød Miley sammen, da hun i september 2013 gav sin første optræden efter bruddet under iHeartRadio Music Festival.

Her optrådte hun blandt andet med sangen ”Wrecking Ball”, der eftersigende handler om netop Liam.

I de følgende år fandt både Miley og Liam sammen med nye kærester. Men i 2016 begyndte der atter at dukke historier op, der antydede, at de – måske – var på vej tilbage i armene på hinanden.

I januar 2016 blev de spottet sammen til en musikfestival i Australien – og Elsa Pataky, der er gift med Liams storebror Chris Hemsworth, delte blandt andet et foto, der viste hende sammen med Miley.

Vis dette opslag på Instagram

Me encanta la gente con la que me puedo volver loca./ I love people I can be crazy with!! @mileycyrus @martamilans @gisellamarengo #michele #samhemsworth @fallsfestival #bestfriends #fun #music #festival #falls

Et opslag delt af Elsa Pataky (@elsapatakyconfidential) den

4. Jan, 2016 kl. 1.53 PST

Snart begyndte Miley at vise sig frem med sin gamle forlovelsesring – og i de tidlige forårsmåneder i 2016 var der ingen tvivl:

Parret var sammen IGEN!

I den forbindelse satte Liam nu ord på den kaotiske tid, der var gået forud:

- Selvfølgelig var det hårdt, mand. Men på det tidspunkt var vi på vej i forskellige retninger, og det var bare, hvad der skulle ske. Vi var begge super unge, og det var en god beslutning på det tidspunkt – vi havde begge brug for det, fortalte Liam i et interview med GQ.

Det var også i 2016, at Miley sprang ud som panseksuel. Som panseksuel tiltrækkes man ikke af et bestemt køn, men af mennesker uafhængigt af deres køn. Man kan både tiltrækkes af mænd, kvinder – og af mennesker, der ikke har en kønsopfattelse.

For Miley betød det, at hun var tiltrukket af kvinder - også selv om hendes kæreste hed Liam.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/jan_19.jpg
 (Foto: MEGA)

Parret fotograferet sammen i januar 2019. Foto: MEGA

År 2017 virkede på mange måder som det mest stabile år for parret.

De viste sig ofte sammen i det offentlige rum – og de gik heller ikke af vejen for at dele billeder af hinanden på de sociale medier.

I juli 2017 delte Liam for eksempel et foto på sin Instagram-profil, der viste ham sammen med Miley. Til billedet skrev han blot ”Min lille engel og mig”.

I september 2017 afslørede Miley, at hun ikke havde planer om et snarligt bryllup.

- Jeg er 24. Jeg håber at leve lidt mere. Jeg har lidt mere at skulle (inden jeg bliver gift). Hvis du havde spurgt mig for tre år siden, om jeg ville være her, så lykkelig med denne mand, ville jeg være forbløffet. Jeg nyder det bare nu. I nogle forhold mister du noget af dig selv ved at være sammen med en anden. Jeg har i stedet fundet mig selv mere. Jeg har ingen idé om, hvad de næste tre år bringer, men hvis jeg kan blive lykkeligere, tager jeg gerne imod.

I samme interview afslørede Miley også, at hun og Liam havde bibeholdt deres tætte venskab efter bruddet, men at hun ikke dengang vidste, at de ville ende med at blive et par igen.

- Det er godt at give hinanden plads til at vokse individuelt. Ellers, hvis du er sammen med den samme person fra du er 16 til 24, vokser I sammen, fortalte Miley.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/mar_18.jpg
 (Foto: MEGA)

Parret på den røde løber i marts 2018. Foto: MEGA

I et interview med Howard Stern en måned senere satte Miley ligeledes ord på bruddet i 2013.

Hun forklarede blandt andet, at hun dengang betragtede dem begge som ”halve personer”, og at hun ikke brød sig om at være en halv person, der forsøgte at blive en hel person sammen med en anden.

I 2018 fortsatte parret med at dele billeder af hinanden på de sociale medier. Miley afslørede, at Liam havde givet hende en særlig halskæde: En kæde med ordene Lili, dét kælenavn han havde givet hende.

Samme år blev parret dog ramt af en ultimativ tragedie.

I november 2018 mistede og Liam deres hjem i de voldsomme brande, der hærgede blandt andet Malibu, Californien, hvor parrets milliondyre villa lå.

Kort efter delte Liam et billede på sin Instagram-profil, der viste parrets nedbrændte hjem. Til billedet skrev han:

- Det har været et par hjerteskærende dage. Det her er, hvad der er tilbage af mit hus. Love. Mange mennesker i Malibu og omkringliggende områder i Californien har også mistet deres hjem, og mine tanker går til alle der er berørte af disse ildebrande.

Det lykkedes dog Liam at redde parrets fire heste, to grise, syv hunde og tre katte fra de altopslugende brande. Som tak kvitterede Miley med en masse sex, afslørede hun efterfølgende.

Senere samme måned ønskede Liam sin kæreste tillykke med fødselsdagen på Instagram, hvor han skrev, at Miley var mere dyrebar end nogensinde før.

I julen 2018 lykkedes det så parret at holde en privat bryllupsceremoni i Tenneesee. Parret blev gift 23. december – og først tre dage senere delte Miley billeder fra sin og Liams store dag.

I januar 2019 fortsatte de to turtelduer med at dele ud af deres kærlighed til hinanden.

På Liams fødselsdag 14. januar delte Miley et længere brev på sin Instagram-profil, hvor hun fremhævede alle de ting ved Liam, som hun elskede:

- Den måde du kigger på mig, den måde du kigger på vores hunde, vores grise, vores heste, vores katte, vores fisk. Den måde du kigger på din familie… dine venner… på fremmede… på livet!, skrev Miley blandt andet i sin hyldest, som hun afsluttede med ordene:

- Jeg elsker, hvordan du lader MIG være MIG.

I juli 2019 begyndte problemerne dog igen at melde sig.

Årsagen var blandt andet det interview, som Miley gav til Elle. Her indrømmede hun, at hun hadede at blive refereret til som ”hustru”

- Jeg er i et hetero-forhold, men jeg er stadig meget seksuelt tiltrukket af kvinder, udtalte Miley blandt andet.

Forinden havde Liam i et interview med GQ Australia afsløret, at han drømte om at få børn – og rigtig mange børn – med Miley. Noget Miley dog ikke selv kommenterede på.

Og så kom chokket i weekenden, da parret bekendtgjorde, at de (igen) var gået hver til sit.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/mega438769_001.jpg
 (Foto: MEGA)

Liam og Miley var sammen on/off i et årti. Foto: MEGA

Gennem en repræsentant fortalte parret til People:

- Liam og Miley har besluttet sig for at gå fra hinanden.

- De har udviklet sig hele tiden som partnere og individer, og nu har de besluttet, at det er bedst for dem at fokusere på sig selv og karrieren.

Fremtiden må vise, om dette brud blev det endegyldige punktum for parret.

Sponsoreret indhold