Kendte 8. maj 2020

Miley Cyrus: Det føles ikke rigtigt at dele karantæneoplevelser

Den amerikanske sangerinde Miley Cyrus mener ikke, at det er passende for hende og andre kendisser at fortælle om deres karantæneoplevelser
(Foto: MEGA)

Miley Cyrus er en af de Hollywood-stjerner, der har gjort en dyd ud af at holde sig i karantæne, siden coronapandemien ramte USA. 

Det betyder dog ikke, at det ifølge den amerikanske sangfugl er passende for kendisser at dele ud af deres oplevelser i karantæne og isolation. 

- Jeg ved, at jeg er i en unik position, og min oplevelse med den her pandemi er ikke som de fleste andres i mit liv eller i resten af verden, siger Miley Cyrus til Wall Street Journal

- Mit liv er blevet sat på pause, men egentlig har jeg ingen idé om, hvordan den her pandemi egentlig er. Jeg er tilpas i mit eget hjem og i stand til at sætte mad på mit bord og har finansiel stabilitet, og det er bare ikke historien for mange mennesker. 

Miley, der i forbindelse med coronakrisen har lavet karantæneprogrammet "Bright Minded", har haft svært ved at få stjerner til at deltage, og hun selv et bud på, hvad grunden til det er. 

Miley Cyrus på coveret af Wall Street Journal:

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg er sikker på, at nogle af de mennesker, jeg har taget kontakt til, har haft det på samme måde som mig, hvilket er, at min oplevelse er så sjælden, at det næsten ikke føles rigtigt at tale om, siger hun. 

- Jeg er sikker på, at den tøven fra andre mennesker med at sige ja til at deltage i programmet, er fordi det næsten ikke føles rigtigt for kendte at tale om vores oplevelse. Fordi det kan bare ikke sammenlignes. 

Miley Cyrus har i løbet af coronapandemien været i karantæne sammen med kæresten Cody Simpson.  

Sponsoreret indhold