Miley Cyrus afslører: Han tog min mødom

Foto: MEGA

Den 27-årige Miley Cyrus og den 30-årige Liam Hemsworth var ganske unge, da de første gang mødte hinanden, og under indspilningerne til det romantiske drama "The Last Song" faldt de for hinanden og blev kærester - og i samme omgang havde Miley sex for første gang.

I et nyt interview afslører den amerikanske sangerinde en række saftige detaljer om sit privatliv. Det sker i et afsnit af podcasten "Call Her Daddy", hvor der bestemt ikke bliver lagt skjul på noget. 

Miley taler ud om både sex, forspil med piger, at komme sig over hjertesorger, terapi, kærlighed, skyld, traumer og blowjobs, og i samme omgang fortæller hun også om at miste sin mødom i en alder af 16 år. 

Artiklen fortsætter efter opslaget...

Miley Cyrus og Liam Hemsworth dannede par i næsten ti år. (Foto: MEGA)

- Jeg gik ikke hele vejen med en fyr, før jeg var 16, men jeg endte med at gifte mig med fyren, siger Miley om sin seksuelle debut med "Hunger Games"-stjernen Liam Hemsworth. 
 

I interviewet afslører Miley Cyrus også, at første gang hun overhovedet "hookede op" med nogen, var sammen med ikke bare én, men hele to andre piger. 

Miley afslører, at hun kyssede med de to piger og muligvis også en smule mere. "Wrecking Ball"-sangerinden har flere gange haft forhold til andre kvinder. Senest med Brody Jenners eks Kaitlynn Carter, som hun sås med kort tid efter hun gik fra Liam Hemsworth. 

Miley Cyrus og Liam Hemsworth var sammen i mere end ti år. Parret blev i slutningen af 2019 gift, men gik fra hinanden blot syv måneder senere. 

Efter lynromancen med Kaitlynn Carter blev Miley Cyrus kærester med sangeren Cody Simpson.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close