Kendte22. marts 2022

Miley Cyrus 15 år efter brud: – Fuck Nick Jonas!

Den 29-årige sangerinde spillede i weekenden koncert til Lollapalooza i Chile, og her fik en bestemt fan hende til at råbe ordene om sin tidligere teenagekæreste, Nick Jonas
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den 29-årige ”Wrecking Ball”-sangerinde Miley Cyrus danner i øjeblikket par med den 23-årige musiker Maxx Morando, som hun for nylig lod sig spotte sammen med på en romantisk ferie.

Men det alligevel ikke alle, der endnu helt har accepteret, hvordan det gik hende, da hun for knap 16 år siden var kærester med Jonas Brothers-sangeren Nick Jonas, inden han gik fra hende for i stedet at date Selena Gomez.

Lørdag spillede hun nemlig koncert til Lollapalooza i Chile, og blandt gæsterne var der én, som ikke var bleg for at fortælle, hvilken side vedkommende støtter i bruddet mellem Cyrus og Jonas.

– Fuck Nick Jonas, lyder det indledende fra sangerinden på scenen, da hun spotter skiltet blandt publikum, inden hun skynder sig at irettesætte sig selv:

– Det var ikke mig, der sagde det, det var ikke mig! Det stod på et af skiltene!, råber hun videre ud til koncertgæsterne.

Artiklen fortsætter under videoen

At råbe ”Fuck Nick Jonas” var dog langt fra det eneste, som Cyrus fik sagt højt på scenen. Andre bad hende om at synge ”Hoedown Trowdown”, mens en anden bad hende om at slå vedkommende i ansigtet – hvilket hun hurtigt takkede nej til.

Den første kærlighed

Miley Cyrus og Nick Jonas var begge store navne på Disney tilbage i midten af 00’erne.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega804970_051.jpg
 Foto: MEGA

Foto: MEGA

Jonas sammen med sine to ældre brødre og deres fælles band, Jonas Brothers, mens Miley Cyrus blev et verdenskendt navn for sin rolle i tv-serien ”Hannah Montana”.

Så da de to endelig fik mulighed for at se hinanden dybt i øjnene, ja, så var det da også kærlighed ved første blik.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/903357i-1961x3017ma.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

Nick Jonas og Miley Cyrus trak store overskrifter gennem deres to år som kærester. Foto: Ritzau Scanpix

– Det ændrede Nicks syn på piger for altid dengang. Da han mødte Miley, jeg tror, at hans hoved simpelthen eksploderede, har Nicks storebror Kevin tidligere fortalt om parrets første møde.

Men med en alder på blot 13 år, så gik romancen på ingen måde, som parret selv, og flere fans, måske havde håbet.

Derfor gik det galt

To år blev det dog til for parret, som datede fra 2006 til 2008, inden Jonas gik fra Cyrus for kort efter at begynde at date en anden Disneystjerne, Selena Gomez.

Da bruddet blev offentligt kendt, gjorde Cyrus da også sit for at lade alle vide, hvad der gik galt mellem de to. Eller i hvert fald at fortælle, hvor meget hun hadede ham på daværende tidspunkt. Det blev til sangen ”7 Things”.

Kort tid efter bruddet fortalte hun i et interview med Seventeen, hvad der ledte til deres brud:

– Nick og jeg elskede hinanden. Det gør vi stadig, men vi var virkelig forelskede i hinanden. I to år var han den, som jeg gik til 24/7. Men det var svært. Vi skændtes en del, og det var ikke sjovt, lød det fra hende.

Men selv om det altså ikke gik mellem de to tilbage i 00’erne, så har de begge siden fulgt med i hinandens liv på sidelinjen.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega809626_015_1.jpg
 Foto: MEGA

Nick Jonas har gennem de sidste år dannet par med Priyanka Chopra. Foto: MEGA

Nick Jonas selv blev i 2018 gift med sin hustru Priyanka Chopra. De to blev i januar forældre for første gang, efter de fik hjælp fra en rugemor til at realisere deres drøm om at blive en familie på tre.

Sponsoreret indhold