Mila Kunis om at være lukket inde med sine børn: Sådan klarer vi det

Foto: MEGA

Det er bestemt ikke kun ukendte forældrepar, der i lockdown-perioden nok en gang eller to har oplevet at måtte tage sig til hovedet i bar frustration.

Også de store stjerner har måtte holde deres børn hjemme i snart flere måneder, end der kan tælles på to hænder – og det har fået den 37-årige skuespillerinde Mila Kunis og hendes mand, Ashton Kutcher, 42 til at tænke lidt ud af boksen.

Parret har nemlig været hjemme med børnene Wyat Isabelle på seks år og sønnen Dimitri Portwood på fire.

- Personligt har vi nok lavet alle de kreative ting, der findes. Faktisk har vi lavet og kreeret så meget, at vi nu er gået over til at bruge vores skrald til at finde på ting. Så vi har startet det her, vi kalder ”Happy Trash”, og I er mere end velkomne til at gøre det samme,fortæller hun i et nyt interview med People.

Den ide går simpelthen ud på, at i stedet for at smide ting ud, der kan genbruges, så samler familien dem i en særlig affaldspose.

- Når vi så løber tør for ting, vi kan finde på at lave, så kan vi give børmeme en pose med ”Happy Trash”, og så kan de lave ting som en robot ud af det, en by eller andet, fortæller hun.

Artiklen fortsætter under billedet

Skuespillerinden har forsøgt at tænke kreativt for at få tiden til at gå med børnene hjemme. Foto: MEGA

Første gang i 15 år

Men selvom parret har fundet måder, hvorpå de kan underholde deres to børn, så er der stadig et behov for lidt alenetid.

De to har derfor sagt ja til at medvirke sammen i en Super Bowl reklame for chips brandet ”Cheetos” – det er første gang i 15 år, at de to skal spille overfor hinanden.

Sidste gang de gjorde det, var da de medvirkede i serien ”That ’70s Show”.

Artiklen fortsætter under billedet

De to spillede overfor hinanden i tv-serien, der kørte over skærmen fra 1998 til 2006. Foto: MEGA

- Vi var i karantæne, og vi var egentligt bare fanget sammen med vores børn i omkring ni, eller var det 12 måneder på daværende tidspunkt, og jeg var bare sådan; ”To dage baby. To dages fri!”. Vi var virkelig sådan, at; ”ja, lad os gøre det”, og så blev det sådan.

- Jeg hader at sige det, men vi tænkte seriøst ”frihed!”.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close