Kendte22. marts 2021

Mila Kunis ikke til at kende i ny filmrolle

Den 37-årige stjerne indtager en ganske anderledes rolle, end dem vi er vant til at se hende i, når hun i ”Four Good Days” spiller stofafhængig datter til Oscar-frontrunner Glenn Glose
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det første lille hjørne af sløret er nu løftet for mor-datter-dramaet ”Four Good Days”, hvor ”Bad Moms”-stjernen Mila Kunis i dén grad overrasker med et anderledes udtryk.

Det sker med den netop offentliggjorte trailer.

Almindeligvis er hun hovedperson i romantiske komedier, eller som karakteren Megs stemme i animationsserien ”Family Guy”, men snart vil fans kunne opleve Kunis som Molly, der kæmper med et altoverskyggende misbrug.

https://imgix.seoghoer.dk/fourgooddays.png
 Foto: Mega, Youtube: Vertical Entertainment US

(Foto: Mega, Youtube: Vertical Entertainment US)

Filmen er baseret på en Washington Post-artikel, og handler om Deb (spillet af Glenn Close), der både bliver vred og skræmt, da hendes datter pludselig står foran hendes dør.

Med hele 15 mislykkede afvænningsophold i bagagen, er datteren Molly nu klar til at starte på en frisk, men før det kan lykkes, skal hun igennem fire ædruelige dage med voldsomme rysteture og modbydelige abstinenser.

Se den dramatiske trailer her:

De flotteste meth-tænder

Kunis’ karakter har tydeligvis både været igennem nådesløse afblegninger, ligesom Molly desuden er udstyret med tandproteser, da hendes egne er blevet ædt op af årelangt amfetamin-misbrug.

- Det har været virkelig sjovt at prøve noget så anderledes, fortæller Mila Kunis til Deadline, før hun fortsætter:

- De bedste special effects-folk har fremstillet de flotteste meth-tænder, og det lyder måske underligt, men jeg tog dem på, og havde det sådan: ”Det her er sjovt at spille med”. Jeg var nødt til at lære mig selv at tale, uden at læspe.

https://imgix.seoghoer.dk/mila3.png
 Foto: Youtube, Vertical Entertainments US

Sådan er vi bestemt ikke vant til at se Hollywood-skønheden Mila Kunis. (Foto: Youtube, Vertical Entertainments US)

Både bedst og værst?

Hendes medspiller Close står stærkt i kategorien ”Bedste kvindelige birolle” ved den forestående Oscar-uddeling for sin præstation i ”Hillbilly Elegy”, hvor hun spiller kæderygende bedstemor.

Den 74-årige Hollywood-legende har været Oscar-nomineret hele syv gange uden at have fået en statuette med hjem.

Til gengæld er hun for sin ”Hillbilly Elegy”-rolle nomineret til både en Oscar og en Razzie (Golden Rasberry Awards, der gives til årets dårligste filmpræstationer red.).

Kun to andre skuespillere før hende har haft glæden af den ambivalente dobbeltnominering.

Sponsoreret indhold