Mikkeller-ejer med smart finte: Undgår omstridt 30-minutters regel

Foto: Johan Nilsson/TT/Ritzau Scanpix

Når restauranter, barer og caféer fra onsdag igen må åbne for indendørs servering, er det på betingelse af, at gæsterne booker bord mindst en halv time i forvejen.

Reglen har affødt kritik fra flere kanter - blandt andet vil flere partier i Folketinget have afskaffet reglen.

Mange restauratører, der normalt ikke bruger et bookingsystem, har nemlig svært ved at leve op til reglen.

Men nu har Mikkeller-ejer Mikkel Bjergsø fundet på en smart finte, så man som gæst på Mikkellers lokationer ikke skal bekymre sig om bordbooking.

- Venner, vi skal fejre genåbningen! Jeg har booket alle bordene på samtlige Mikkeller lokationer fra åben til luk de næste 14 dage. Hvis I vil joine, skal I bare sige i er med mig/Mikkeller. Så deler jeg gerne en af mine pladser med jer, skriver Mikkel Bjergsø i et Facebook-opslag.

Også restauranten Lecoq i Aarhus har fundet en kreativ løsning på problematikken.

Her vil man kunne reservere retten til at reservere. Det vil sige, at man kan reserve et bord til hele dagen, men man kan kun komme ind, hvis der er plads ved bordet.

Hvis der ikke er plads, kan man komme tilbage senere og få bordet, hvis der til den tid er plads - uden at skulle lave en ny reservation.

Det skriver restauranten i et Facebook-opslag.

- Så kan det godt være, den er reserveret til klokken 13.00, men sådan som vi ser og tolker en reservation, så gælder den hele dagen, siger bestyrer hos Lecoq Mattias Pinna til TV 2.

SE og HØR arbejder på at få en kommentar fra Mikkeller-ejer Mikkel Bjergsø, men det er i skrivende stund ikke lykkedes.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close