Kendte30. december 2021

Mikkel Behas barske år: Det har været voldsomt og vidunderligt

Tv-værten kan godt mærke, at han virkelig trænger til lidt mere ro på i det kommende år. De seneste fem har stået på både afsked med faren Troels Kløvedal, bogudgivelser, hussalg og flere børnebørn
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Han undlader at bruge ordet ”nedture”, men 55-årige Mikkel Beha Erichsen indrømmer gerne, at der i løbet af det forgange år var udfordrende bump på vejen for ham og resten af den folkekære familie.

Selvom han kan se tilbage på et berigende og travlt år, så afslører han, at han har oplevet store forandringer, og at han til tider har været ked af det.

- I det her år skulle vi rydde og sælge min fars gård, som han har boet på i 30 år, indtil han døde for et par år siden. Det var barskt og voldsomt at skulle rydde op i sådan et langt liv og slutte et kapitel i mit og min families liv. Men det var ikke en nedtur - det var bare et stort skridt ind i en ny tid, fortæller Mikkel Beha, der i aften står i spidsen for TV 2’s årlige ”De største øjeblikke”.

Mikkels far, søulken og forfatteren Troels Kløvedal, døde i slutningen af 2018, men først i løbet af dette år er Beha-familien kommet til bunds i hans mange ting. Nu er gården ryddet og solgt.

Fem travle år

Som om punktummet for faderens lange liv og mange historier ikke var nok, har Mikkel Beha Erichsen i løbet af den seneste håndfuld år desuden købt og istandsat nyt skib, sejlet to ture rundt langs de danske kyster, skrevet en bog, købt og renoveret hus sammen med hustruen Marian, samt passet sine mange foredrag.

- Hvis alt dét var sket over 10 år, var der også sket rigeligt. Det har været meget intents, så jeg glæder mig til i det nye år, at det hele lander lidt og jeg kan sunde mig over alt det, der er sket, siger han til Billed-Bladet.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/20211215_jsu4352.jpg
 Foto: Mikael Rieck

55-årige Beha er klar til at gasse lidt ned, og har af samme grund ikke lagt for mange planer på denne side af nytåret. (Foto: Mikael Rieck)

Og hvordan sunder man sig bedst, når efternavnet er Beha, og de blå horisonter altid har trukket særligt i én?

- Jeg vil kigge lidt mere ud over havet. Jeg har besluttet mig for, at der skal være lidt mere tid til eftertanke, lyder svaret.

Ingen nye idéer i søen

Mikkel og konen Mariam har opfundet et værn, så de ikke kommer til at fylde 2022 med planer, før kalenderåret overhovedet er startet.

Sammen har de taget en beslutning om slet ikke at tage beslutninger på denne side af nytår.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/mikkelm.jpg
 Foto: Thomas S. Laursen

Beha og frue har lovet hinanden, at de slapper lidt af med planerne inden 2022 går rigtigt i gang. Dog er det sikkert, at der skal graves nye koakker i huset. (Foto: Thomas S. Laursen)

- Vi kender os selv og hinanden godt nok til at vide, at hvis vi først sætter en ny idé i søen, så går vi efter den og knokler alt det, vi kan, for at få det til at lykkes, lyder forklaringen.

Sponsoreret indhold