Kendte 7. juni 2015

Mikel har verdens STØRSTE numse

Med en omkreds på hele 2,4 meter kan Mikel Ruffinelli prale af at have verdens største bagdel – og det gør hun skam også. Mænd kan nemlig lide det, siger den fyldige amerikaner
YouTube
  Amerikanske Mikel Ruffinelli har så stor en bagdel, at selv Kim Kardashians kommer til at ligne en flad pandekage ved siden af.   Den 39-årige kvinde fra Los Angeles kan da også prale af at have verdens største bagdel – og det gør hun skam også.   For mændene elsker hendes fyldige bag, påstår hun:  
  - Jeg elsker mine former, og jeg ser ingen grund til at gå på slankekur, når jeg ingen helbredsproblemer har. Mænd kan ikke lide tynde piger, de vil have en pige med timeglas-figur, siger Mikel Ruffinelli ifølge det britiske medie Daily Mail.  
 
 
Y
  Mikel Ruffinelli påstår, at de fleste mænd foretrækker en stor numse frem for en flad pandekage. Foto: YouTube  
  Den enorme numse – der måler imponerende 2,4 meter i diameter – har dog ikke altid eksisteret. Det var først efter, at den 39-årige fik børn, at bagdelen sådan for alvor begyndte at bule her og der.   - Der var et tidspunkt, før jeg fik børn, hvor jeg havde en flad mave. Jeg fik den store numse på grund af mine gener, alle de kilo jeg tager på, sætter sig her, siger Mikel Ruffinelli med henvisning til bagdelen.   Men trods den enorme størrelse fastlår Mikel Ruffinelli, at hun ingen problemer har… lige på nær ét dog: Hun bliver nødt til at medbringe sin egen stol, hver gang hun skal et sted hen.   - Det er én af mine udfordringer, siger Mikel Ruffinelli.  

Sponsoreret indhold