Kendte 24. februar

Midt i krisen: Sean Penn er taget til Ukraine

Den amerikanske Hollywoodstjerne har sat sig selv midt i orkanens øje. Han er nemlig taget til Ukraine for at filme til en ny film
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mens massevis af ukrainere torsdag har gjort alt, hvad de kan for at slippe ud af landet, så har Sean Penn gjort det modsatte. 

Den 61-årige skuespiller og instruktør er nemlig taget til Ukraine. 

"Into the Wild"-instruktøren blev torsdag spottet i den ukrainske hovedstad, Kiev, efter Rusland tidligt torsdag morgen invaderede landet. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Foto: Ukrainian Presidential Press Service/Reuters/Ritzau Scanpix

Sean Penn deltog til den officielle pressebriefing i Kyiv torsdag. (Foto: Ukrainian Presidential Press Service/Reuters/Ritzau Scanpix)

Ifølge Ukraines regering har Sean Penn fået adgang til landet, fordi han er ved at filme til en kommende dokumentarfilm, der handler om Ruslands angreb på Ukraine. 

Ukraines præsidentkontor meddeler, at Hollywoodstjernen udviser både "mod" og "ærlighed" ved at dukke op i landet for at filme. Det skriver TMZ

Sean Penn ankom første gang til Ukraine i november, hvor han gik i gang med at forberede indspilningerne til sin kommende film. 

Torsdag deltog han så til den officielle pressebriefing i Kiev, hvor han sad på første række for at lytte til, hvad den ukrainske regering havde at sige om krisesituationen. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Foto: MEGA

Sean Penn i filmen "Mystic River" fra 2003. (Foto: MEGA) 

Sean Penn har en lang og imponerende skuespillerkarriere bag sig. Han været nomineret til en Oscar intet mindre end fem gange og har to gange hevet prisen hjem fra bedste mandlige hovedrolle. Første gang for "Mystic River" i 2003  og anden gang for filmen "Milk" i 2008. 

I 2016 forsøgte han sig osm journalist, da han interviewede narkobaronen Joaquín Archivaldo Guzmán Loera - bedre kendt som El Chapo - for det amerikanske magasin Rolling Stone

En mørk dag for verden

Tidligt torsdag morgen indledte Rusland en voldsom militær offensiv mod Ukraine, hvor der blandt andet er blevet meldt om angreb på landets hovedstad.

- Situationen udvikler sig hastigt. Missiler har ramt mange steder i Ukraine, og russiske soldater er trængt ind i landet. Det er en mørk dag for verden, lød det fra statsminister Mette Frederiksen (S) på et pressemøde torsdag eftermiddag. 

Sponsoreret indhold