Kendte28. september 2022

Midt i barnedåb og fest: Pludselig faldt Karsten Ree i søvn

I weekenden var der fest for den 52-årige forsidefrue Janni Rees lille barnebarn. Men festlighederne var ikke umiddelbart vilde nok til at holde milliardæren Karsten Ree vågen
Janni Ree og Karsten Ree
Karsten Ree gik kold under barnedåb.
 (Foto: Mikael Rieck)

Der er ikke noget at sige til, at Janni Ree og resten af familien fik sig en voldsom forskrækkelse, da det på det tidspunkt to måneder gamle barnebarn Helmer i slutningen af juli blev akut indlagt på hospitalet.

Årsagen skulle blandt andet findes i en RS-virus, som ifølge Statens Serum Institut er den hyppigste årsag til, at små børn bliver indlagt med en luftvejsinfektion, samt en blodforgiftning.

Heldigvis tyder alt på, at lille Helmer igen er fit for fight, og i weekenden fik han da også officielt sit navn.

– Han er frisk igen, efter han var syg og nærmest var ved at forlade denne jord – det var ret forfærdeligt, fortæller fru Ree, da SE og HØR møder hende på den røde løber til gallapremieren på filmen “Hvor flodkrebsene synger” tirsdag aften.

Billeder fra den store dag vidner da også om, at lille Helmer heldigvis er blevet rask igen. Og mormor Janni fortæller om en ganske hyggelig dag. Også selv om hendes 77-årige milliardærgemal pludselig blev ganske søvnig:

– Vi var i Mamorkirken og ude i en sejlklub og spise smørrebrød og få snaps. Og Karsten havde en fest, indtil han faldt i søvn. Han blev lidt træt, så han tog lige, midt under maden, en halv time på øjet, griner Janni og uddyber, at Karsten jo også “er kommet op i alderen”

Artiklen fortsætter under Instagram-opslag …

Frygter krig

Det var desværre ikke kun glædelige nyheder, den tidligere “Forsidefruer”-stjerne kunne berette om på den røde løber. Krigen i Ukraine og særligt gårsdagens gaslæk i Østersøen, har nemlig fået hende og Karsten til at forberede sig på det allerværste: krig.

– Han er jo meget bange for det med gasledninger, der er klippet over, og krig, fortalte Ree til SE og HØR på den røde løber forud for filmstart og refererede således til tirsdagens helt store nyhed om gaslækagen.

Meget tyder da også på, at både Janni og Karsten Ree ser alvorligt på verdenssituationen:

– Så vi er faktisk nærmest ved at forberede kælderen – tætne den og få feltsenge og gasblus ned. Fordi man ved jo ikke, hvad der kommer til at ske, forklarede fru Ree videre og afslørede desuden, at hun har sørget for at hamstre jodtabletter, så hun og Karsten kan beskytte sig mod eventuelt radioaktivt nedfald.

– Så vi kan overleve. Vi har virkelig forberedt os, fordi verden går jo amok.

Sponsoreret indhold