Kendte16. juli 2023

Midt i alvorligt sygdomsforløb: Shannen Doherty sammen med "Beverly Hills"-stjernerne

Kræftsyge Shannen Doherty har tilbragt weekenden sammen med to fyre, hun holder ekstra meget af
Shannen Doherty genforenet med "Beverly Hills"-stjerner
Shannen Doherty er alvorligt syg af kræft, men i weekenden kunne hun for en stund glemme alt om hospitaler og behandling. Her var hun nemlig sammen med to fyre, hun holder ekstra meget af.
 Foto: zz/Walter Weissman/STAR MAX/IPx

De seneste år har været særdeles hårde for “Beverly Hills”-stjernen Shannen Doherty.

I 2020 afslørede den 52-årige stjerne, at hendes brystkræft var vendt tilbage – og i sidste måned afslørede hun så, at den alvorlige kræftsygdom nu havde spredt sig til hjernen.

Men midt i det alvorlige sygdomsforløb er der også plads til smil og lykkelige stunder hos stjernen.

Forleden blev hun således genforenet med nogle helt særlige fyre, som hun har kendt i over 30 år: Steve og David fra hitserien ”Beverly Hills 90210”.

Anledningen var, at David – med det borgerlige navn Brian Austin Green – fyldte et halvt århundrede, og derfor havde hans familie og venner arrangeret en surprisefest – og her deltog blandt andre Shannen Doherty, der som bekendt spillede Brenda i serien, og Ian Ziering, der som bekendt spillede Steve i serien.

Shannen blev i weekenden genforenet med Ian og Brian.
Shannen blev i weekenden genforenet med Ian og Brian.
 Foto: Instagram

Og dømt ud fra de billeder, som både Shannen og Ian har delt på de sociale medier, blev det en ganske særlig dag for alle.

– Tillykke med fødselsdagen B. Jeg elsker dig, skriver Shannen blandt andet til en række billeder, som hun har delt.

Ian Ziering, Luke Perry, Brian Austin Green, Jennie Garth, Shannen Doherty, Tori Spelling, Gabrielle Carteris og Jason Priestly i de gode gamle dage. Desværre døde Luke Perry i 2019.
Ian Ziering, Luke Perry, Brian Austin Green, Jennie Garth, Shannen Doherty, Tori Spelling, Gabrielle Carteris og Jason Priestly i de gode gamle dage. Desværre døde Luke Perry i 2019.
 Foto: Ritzau Scanpix

Skrækslagen

Det var i sidste måned, at "Beverly Hills"-stjernen afslørede, hvor alvorligt det nu stod til med hendes helbred.

På Instagram fortalte Shannen, at en ct-scanning i begyndelsen af januar bekræftede, at hendes kræft havde metastaseret – altså spredt sig – til hendes hjerne.

På det sociale medie delte hun desuden en video, der viser, hvordan hun er ved at få tilpasset den maske, hun skal bære under strålebehandlingen.

– Min frygt er åbenlys. Jeg er ekstrem klaustrofobisk, og der skete meget i mit liv. Jeg er meget heldig med at have fantastiske læger som Dr Amin Mirahdi. Men frygten … Uroen … timingen af det hele …. Sådan ser kræft ud.

”Beverly Hills 90210”-stjernen fik første gang konstateret kræft i 2015.
”Beverly Hills 90210”-stjernen fik første gang konstateret kræft i 2015.
 Foto: MPIRTN/Mediapunch/MediaPunch/IPx

Shannen har ikke afsløret, hvad hendes præcise fremtidsudsigter er.

”Beverly Hills 90210 “-stjernen fik første gang konstateret kræft i 2015. Efter operation og kemoterapi blev hun i 2017 erklæret rask.

I 2020 vendte kræften dog tilbage.

Den er nu fremskreden og i såkaldt stadie fire.

Sponsoreret indhold