Kendte1. september 2022

Mick Øgendahl med vild afsløring: - Roland Møller pandede mig i gulvet

Man skal ikke lave sjov med Roland Møller, advarer komiker Mick Øgendahl
Mick Øgendahl uddelte prisen i kategorien Årets danske skuespiller i en tv-dramaserie
Mick Øgendahl uddelte prisen i kategorien Årets danske skuespiller i en tv-dramaserie
 Foto: Mikael Rieck

Da hele Danmarks filmfest i går løb af stablen i Svendborg, var Mick Øgendahl på scenen for at overrække prisen til Årets danske skuespiller i en tv-dramaserie, som Jens Jacob Tychsen vandt for sin rolle som Edward Weyse i "Badehotellet".

Som traditionerne foreskriver ved den type arrangementer, så underholdt komikeren da også lidt, inden han kunne afsløre vinderen.

Falstringen skelede lidt til dette års Oscar-fadæse, da han krydsede årets vært, Lars Hjorthøj, på vej på scenen.

- Jeg skal undlade at kommentere hans frisure, sagde han om Hjortshøjs mangel på samme og fortsatte:

- Det kan udløse en lussing, sagde han og blottede tandsættet sammen med de fremmødte svendborgensere.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Mick Øgendahl var handlingens mand, da Jens Jacob Tychsen manglede et mikrofonstativ. Han fik sin sag for, da skuespilleren holdt en seks minutter lang takketale. 
Mick Øgendahl var handlingens mand, da Jens Jacob Tychsen manglede et mikrofonstativ. Han fik sin sag for, da skuespilleren holdt en seks minutter lang takketale.
 Foto: Mikael Rieck

Herefter bedyrede han, at dansk film var laaaangt foran Hollywood. I hvert fald i forhold til voldelige episoder til prisuddelinger.

- For flere år tilbage lykkedes det Roland at pande mig i gulvet nede på havnen. Men jeg tror faktisk ikke, at Roland Møller evner at give en lussing – den mands hænder er altid knyttede, jokede han.

- Så min kone havde en hyggelig aften med Roland Møller, og jeg vågnede op med tænder i afføringen, brølede han fra scenen.

Da SE og HØR fangede komikeren efter showet, uddybede han episoden, som også foregik til den sydfynske filmfest.

- Roland står ude på kanten af havnen, som man jo ikke skal, og pisser. Og så går jeg hen og lader, som om jeg skubber ham i havnen. Og så instinktivt vender han sig bare om og pander mig ned, fortæller Mick Øgendahl, som ikke havde paraderne oppe.

- Jeg tager den bare direkte rent i skuffen og ligger på asfalten, forklarer Mick og afdramatiserer hændelsen og fortæller, at han og Roland i dag er på god fod.

- Det var så udramatisk i bund og grund. Mig og Roland er super cool, der er ikke noget pis der. Hvis der er, må han slå mig ned igen, sagde han og grinede.

Du kan se alle gæsterne til den sydfynske filmfest i galleriet herunder:

SVEND prisen 2022

Sponsoreret indhold