Kendte14. maj 2020

Michèle Bellaiches kæreste mister blot 15-årig datter

TV 2-værtens kæreste, Mads Sebbelov, har mistet sin blot 15-årige datter
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20191218_mr_oejeblikke_004.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Michèle Bellaiches kæreste, Mads Sebbelov, gennemlever lige nu enhver forælders værste mareridt.

Den 21. april mistede han sin datter Josephine. Hun blev blot 15 år.

Han fortæller sin hjerteskærende historie til Hjerteforeningen. Hans håb er, at flere vil melde sig som organdonorer, da et nyt hjerte måske havde reddet hans datters liv.

Den 21. marts skulle Michèle Bellaiche have stået i front for Hjertegalla, men det blev aflyst på grund af corona. På den dag får Mads et opkald fra sin datter, hvor hun panisk råber, hun har ondt i hjertet:

- Så ondt, så ondt, far, lyder hendes bøn i røret.

Datteren bliver hastet på Rigshospitalet, hvor lægerne kæmper for hendes liv. Hun er uden forvarsel blevet ramt af hjertesvigt.

Op til da har Josephine døjet med halsbetændelse og hævede mandler i flere måneder. Siden viser undersøgelser, at hun lider af en autoimmun sygdom, der gjorde, at kroppen ikke kunne nedkæmpe infektionen.

I forbindelse med den genstridige halsbetændelse er der opstået bylder på hendes hovedpulsåre, som har overbelastet hjertet voldsomt.

Artiklen fortsætter under Facebook-opslaget.

Josephines tilstand bølger frem og tilbage med fremgang og tilbagefald, og selvom lægerne er forsigtige optimister, indstilles Josephine til hjertetransplantation.

– Jeg bliver så kynisk, at jeg følger med i dødsfald på unge mennesker i nyhederne og sidder og regner på, om det kan blive Josephines redning. Et dødsfald i Göteborg kan betyde, at et hjerte kan komme til København med helikopter på nogle timer, siger Mads Sebbelov til Hjerteforeningen.

Desværre kommer der ikke noget hjerte, og efter hun rammes af en blodprop i benet, får han at vide, at Josephine ikke kommer tilbage som sig selv.

Den 21. april sover hun ind omgivet af den nærmeste familie.

Overfor Ekstra Bladet understreger Sebbelov, at han ikke ønsker, at hans historie skal være om en sørgende mand, der har mistet, og som tilfældigvis har en kendt kæreste:

- Det her skal være en nyttig historie for andre. Folk skal huske at sætte det flueben og sige ja til organdonation, for den smerte, som min familie og jeg har oplevet de seneste måneder, ønsker jeg ikke for andre, siger Mads Sebbelov til Ekstra Bladet.

Sponsoreret indhold