Kendte29. august 2023

Michèle Bellaiche indrømmer: Jeg er misbruger

Tv-værten har et sukkerproblem, men nu er hun stoppet med de søde sager
Michèle Bellaiche
Efter alt for lang tid med alt for meget sukker er Michèle Bellaiche, 51, nu færdig med at spise sødt.
 Foto: Thomas Laursen

LÆS OGSÅ: Michele Bellaiche misbrugt i pornofilm

Hun har længe været misbruger, men nu er det slut! Michèle Bellaiche har droppet de søde sager i erkendelse af, at det havde taget overhånd.

– Jeg var hos en diætist, og hun konstaterede, at jeg er hardcore misbruger. Det vidste jeg ikke, men man er misbruger, hvis ikke man kan have slik liggende. Det er der masser, der kan, men det kan jeg ikke. Om jeg så er ved at blive dårlig, skal det væk, fortæller Michèle Bellaiche til SE og HØR.

Philip, Michèle Bellaiche og Josephine
Børnene Philip, 16, og Josephine, 21, fik deres slik og kager stjålet af deres mor, der nu heldigvis har fået styr på sin sukkertrang.
 Foto: Martin Høien

Selv om hun droppede slikket for halvanden måned siden, ved hun, at hun ikke skal have noget i huset, hvis hun skal undgå at falde i.

Spiste alt

Misbruget var så slemt, at ikke engang børnenes slik og kager var sikret.

– Jeg har jo præsteret at æde min søns kage, som han skulle dele ud til fødselsdag i skolen. Vi havde købt ind dagen inden, så det var klart, men så havde jeg ædt det. Så vi måtte tidligt i Netto, siger hun med et stort smil.

Skål med slik
– Tit købte jeg fredagsslik til ungerne om torsdagen, men så åd jeg det hele selv, forklarer Michèle.
 Foto: Aller Media DK

Og det var ikke kun fødselsdagskagen, der røg.

– Tit købte jeg fredagsslik til ungerne om torsdagen, men så åd jeg det hele selv. Men det er slut nu, forklarer Michèle, der er stoppet med at proppe maven med søde sager.

Hovedpinen er væk

– Jeg er misbruger, men jeg spiser ikke slik længere. Og jeg kan mærke, at det hjælper. Havde ondt i hovedet i begyndelsen, men jeg kan mærke at jeg ikke har den der craving længere. Det er ikke længere svært. I sidste uge var jeg i biografen uden at spise slik. Så spiste jeg brombær og nødder, så jeg følte, jeg fik noget, lyder det fra tv-værten, der allerede nu kan mærke ændringerne.

– Jeg har fået meget mere energi, forklarer hun.

Sponsoreret indhold