Kendte16. oktober 2019

Michael Monetz vraget: Datteren har valgt ham helt fra

Michael Monetzs datter har kappet alle juridiske bånd til sin far og valgt at lade sig voksen-adoptere af sin mor, Soffie Dalsgaards mand, Jesper Dalsgaard
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2019-10-16_kl._08.47.36.png
 (Foto: Aller Media)

29-årige Camilla Dalsgaard har nu taget konsekvensen af det, hun selv kalder et langvarigt problemfyldt forhold til sin biologiske far, Michael Monetz.

Hun har derfor kappet alle juridiske bånd til ham og valgt at lade sig voksen-adoptere af sin mors mand, Jesper Dalsgaard.

Det fortæller Camilla Dalsgaard til Ekstra Bladet:

- Siden jeg var 22-23 år har jeg ønsket, at blive adopteret af Jesper, for det ER ham, der er min far. Og da jeg nu selv har fået mand og en datter, er det blevet endnu vigtigere for mig at få bragt orden i sagerne, siger Camilla Dalsgaard til Ekstra Bladet og tilføjer:

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/sh-26108.jpg
 (Foto: Aller Media)
Michael Monetz og datteren Camilla (th.) på NASA i København i 2003. Foto: Aller Media

- Michaels temperament gjorde, at jeg ofte var bange for ham. Den slags følelser skal min lille pige ikke have. Hun skal have en morfar, hun kan regne med og alt det der, som morfædre er til. Jesper har accepteret at adoptere mig, og papirerne er underskrevet via Familieretshuset.

- Michael er blevet hørt, så resten er kun en formssag, lyder det videre fra Camilla Dalsgaard.

Michael Monetz og danseren den tidligere ”Vild med dans”-danser Soffie Dalsgaard fik Camilla Dalsgaard for 29 år siden. Parret blev skilt i 95/96, og skilsmissen var ifølge Camilla Dalsgaard særledes hård:

- Min far var meget voldsom – der var skænderier og trusler. Det var rædselsfuldt, og jeg måtte til psykolog og meget andet for at hænge sammen, fortæller Camilla.

Ekstra Bladet har også talt med Michael Monetz, der ikke har nogen kommentarer til historien.

Sponsoreret indhold