Kendte1. november 2021

Michael Jacksons yngste søn dukker pludselig op på tv: Nu er han klimaaktivist

Hele verden lærte ham i starten og midten af 00’erne at kende som ”Blanket” – søn af popkongen Michael Jackson, der under stor forargelse blandt andet lod ham dingle ud over en balkon i Berlin. I dag er han 19 år gammel og klimaaktivist
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Blanket Jackson – som efter han er blevet voksen kalder sig ”Bigi” – brugte en yderst sjælden tv-optræden til at tale om vigtigheden i at passe bedre på miljøet.

Det skete i ITV’s ”Good Morning Britain”, som var på besøg ved broderen Princes' halloweenfest ”Thriller Night”.

Den i dag 19-årige Bigi Jackson har ikke ligefrem solet sig i rampelyset siden hans fars død for 12 år siden – eller før da for den sags skyld.

For lige at bidrage til navneforvirringen, så er teenageren døbt Prince Michael Jackson II, men han fik hurtigt øgenavnet Blanket, fordi hans mediesky far yndede at dække ham til med et tæppe ude i offentligheden.

Far gik op i miljøet

Arrangementet blev fredag aften hold for at samle ind til The Heal Los Angeles Foundation. Her var flere genstande fra MJ’s imponerende karriere udstillet.

I løbet af interviewet med morgenprogrammet refererede Jackson-sønnen til sin fars udødelige hit ”Earth Song”, og påpegede, at faderen også gennem store dele af sit liv, bekymrede sig om miljøet.

Han forklarede desuden, at han ønskede at bruge sin stemme til at sætte fokus på verdens klimaproblematik op til COP26-mødet, der finder sted i Glasgow frem til den 12. november.

Bigi aka. Blanket var bare syv år gammel, da han mistede sig far. Siden voksede han sammen med sine ældre søskende, Prince og Paris, op hos bedstemoren Katherine Jackson.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/mega668850_001.jpg
 Foto: MEGA

Avisforside fra dagen efter i 2002. Kongen af pop havde ladet sin yngste søn, nyfødte Blanket, dingle ud over en balkon på et luksushotel i den tyske hovedstad. I dag er Bigi 19 år gammel, og fast besluttet på at bruge sin fars berømmelse til at sætte fokus på miljøet. (Foto: MEGA)

I dokumentaren “Jacksonology: Our Story“ fra 2012, som er en af de eneste interview med Blanket nogensinde, fortæller han, at han ikke har tænkt sig at gå i popkongens fodspor.

Altså udover at sætte fokus på kimaforandringerne, kan man nu sige.

I stedet gik han med drømme om at blive filminstruktør.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/megar133948_1.jpg
 Foto: MEGA

Prince "Blanket" Michael Jackson II i armene på sin far, som havde det med at skjule sine børns identiteter, når han havde dem med ude i offentligheden. Som søn af en af verdenshistoriens største superstjerner er den 19-årige Bigi vokset op under massiv opmærksomhed.
(Foto: MEGA)

Lignende udsagn kom broren Prince med, da han tidligere i år gav et sjældent interview.

I stedet for at synge og danse som sin far, har han slået sig ned som en succesfuld filantrop, der i dag er medstifter af netop velgørenhedsorganisationen Heal i Los Angeles, der hjælper udsatte unge.

null

Sponsoreret indhold