Kendte7. april 2024

Michael er steriliseret, men: – Vi drømmer om et barn

De elsker at rejse jorden rundt og kun en baby kan stoppe deres eventyrlyst – for en stund
x

LÆS OGSÅ: Her er de fem nye par i "Først til verdens ende"

De bor i lejlighed på Frederiksberg, men det er på eventyr, at Mette og Michael for alvor lever.

Derfor var det også helt naturligt for parret at melde sig til fjerde sæson af TV 2’s rejsehit ”Først til verdens ende”, hvor det gælder om at komme først fra Tokyo til Bali i jagten på en kvart million.

Pengene var dog på ingen måde en motivationsfaktor, for den stressede tur i Asien med et kamerahold i hælene var også et afbræk fra den fire år lange fertilitetsbehandling, de indtil videre uden succes har været igennem.

– Vi går og venter på det sidste forsøg i det offentlige. Det er benhårdt at være i fertilitetsbehandling, og så blev vi enige om at gøre tingene helt anderledes.

– Selve behandlingen har lægerne har styr på, men hvordan vi selv har det, kan jo godt have en betydning. Så vi tog med på rejsen – også i håb om, at det mentale kan gøre en forskel i næste forsøg.

– Desuden fik vi en pause fra det hele, hvor det ikke handlede om fertilitet, fortæller Mette og Michael på henholdsvis 38 og 53.

De rejselystne københavnere mødte hinanden på Bornholm, hvor de begge var frivillige til en Kim Larsen-koncert – og mens de solgte øl sammen, blev de mere og mere interesserede i hinanden.

– Vi er gode til at slappe af sammen, fortæller Mette og Michael, som planlægger mange flere rejser i fremtiden.
– Vi er gode til at slappe af sammen, fortæller Mette og Michael, som planlægger mange flere rejser i fremtiden.
 Privatfoto

Michael har dog allerede to børn fra et tidligere forhold – og han var så sikker på, at det var slut med bleskift og natteroderi, at han for 20 år siden lod sig sterilisere.

Derfor var parret, som nu har været sammen i godt fem år, i begyndelsen enige om, at deres forhold nok skulle være en kort flirt, men da Michael ikke kunne udholde tanken om at miste Mette, måtte han tænke kreativt.

– Jeg skal jo ikke stå i vejen for, at Mette gerne vil have børn, og så nåede jeg frem til, at det kunne jeg godt.

– Man kan godt komme udenom, at jeg er steriliseret, men det kræver noget fertilitetsbehandling. Det er noget med en lang nål og nogle svømmere i et mørkt kammer, fortæller Michael med et grin.

– Det var sindssygt fedt, at vi fik nogle vilde oplevelser, vi ikke selv ville kunne skabe, fortæller parret.
– Det var sindssygt fedt, at vi fik nogle vilde oplevelser, vi ikke selv ville kunne skabe, fortæller parret.
 Foto: TV 2 (Philip Engsig / Strong Productions / Emil Linnemann)

Plan B

Indtil videre har operationen dog slået fejl, men ”Team Gul”, som er deres farve i ”Først til verdens ende”, har en plan, som nok skal gøre dem glade sammen, selv hvis drømmen om en familieforøgelse glipper.

– For mig har vi to fremtidsudsigter. Der er den, hvor vi lykkes med at få et barn, og så får vi et familieliv, hvor man er lidt mere fastlåst derhjemme.

– Hvis det ikke lykkes, så er plan B at fortsætte med at leve det fantastiske liv, vi har nu, hvor vi rejser jorden rundt og griber alle de chancer, vi får sammen.

– Det er to scenarier, som jeg vil elske. Måske ikke lige højt, for det vil være et savn uden børn, forklarer Mette, der arbejder som sygeplejerske, mens Michael supplerer:

– Det ville ikke skræmme mig at rejse ud i verden med et barn. Så skal man bare være lidt mere kreativ.

Sponsoreret indhold