Michael Bublés kone afviser hustruvold: Rygter kommer fra ondsindede mennesker

Foto: MEGA

Luisana Lopilato insisterer på, at stemningen er god hjemme hos familien Bublé, selv om internettet har opdaget albuer i siden og generelt trykket stemning på parrets videoer.

Det skriver den 32-årige argentinske skuespiller og model på sin Instagram. 

Det sker, efter flere brugere på internettet har bekymret sig og påpeget en sjældent set voldsomhed hos den 44-årige sanger og familiefar, Michael Bublé. 

"Det er utroligt som folk kan opføre sig," starter hun opslaget, som hun skriver på spansk, og fortsætter: 

"Mens vi gennemgår en pandemi, lever vi i frygt, ensomhed og usikkerhed af enhver slags. Hver dag går vi live på Instagram for at sprede lidt humør, glæde og håb, og så er vi nødt til at lytte til alt det, som ondsindede mennesker udgiver. 

Luisana nævner ingen specifikke beskyldninger om hustruvold i sit opslag, men det fremgår dog, at folk har insinueret, at Bublé skulle være voldelig. 

"Jeg vil gerne ha', I skal vide, at jeg ved præcis, hvem min mand er. Og jeg ville vælge ham tusindvis af gange igen. Det her kan ikke passe." 

Ingen afbrydelser

I den lettere akavede video, der oprindeligt startede rygter om voldelige tendenser i deres hjem, ser vi den verdensberømte crooner Michael Bublé give sin kone en albue i siden, efter hun afbryder hans indledning til deres fælles live-sending på det sociale medie. 

Herefter sender Luisana ham et lille forsigtig "undskyld". 

Michael Bublé bryder herefter ud i et lille grin, lægger armen om hende og smiler, mens han præsenterer Lopilato som sin "meget meget smukke ven og hustru." 

I en anden video har fans påpeget Michaels reaktion over, at hans smukke hustru kommer to minutter for sent til en planlagt live. 

"Michael Bublé udviser så aggressiv opførsel overfor Luisana. Her er hun 2 minutter ekstra om at forberede en dessert til børnene. Og så reagerer han sådan her?" skriver en twitterbruger til videoen. 

Magasinet People har talt med en repræsentant for parret, som siger: 

- Der vil ikke komme yderligere kommentarer til denne latterlige påstand. Alt man behøver at gøre, er at se dem på Instagram Live hver dag. De er kærlige, ligeværdige partnere, der behandler hinanden med den største respekt.

Sammen har Luisana Lopilato og Michael Bublé tre børn. Vida, Noah og Elias. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close