Kendte4. februar 2022

Mia Lyhne nægter: Det kommer (formentlig) ikke til at ske

I løbet af de sidste 25 år har Mia Lyhne spillet med i utallige film og serier, og dermed set sig selv på skærmen mere end de fleste. Men trods usikkerheder, ændrer det bestemt ikke hendes syn på skønhedsfremmende operationer
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mia_lyhne.jpg
 Foto: Martin Høien

Vi kender hende som Mia fra Klovn, som Dorte Brix fra Borgen og senest Thordis i TV 2-serien ”Minkavlerne”, mens hun lige nu er højaktuel i filmen ”Tag min hånd”, der for nylig havde premiere.

Danskerne har set hende ælde med ynde på skærmen, men for Mia Lyhne selv, er det ganske tydeligt, at hun har rundet de 50, og at hun er ”blevet gammel”.

Det fortæller hun i et nyt interview med Ud og Se.

Men at rynkerne måske er blevet en anelse mere tydelige med årene, så ændrer det umiddelbart ikke på skuespillerindens holdning til at gøre brug af skønhedsfremmende indgreb.

– Når jeg ser mig selv på skærmen, kan jeg nogle gange tænke: ”Fuck, jeg er blevet gammel, det går jo ikke.” Derfor kan jeg godt forstå, at kvinder kan få lyst til at få de operationer, fortæller hun og fortsætter:

– Men der er en lille rebel i mig, der siger: ”Hallo, hvad er det for noget aldersfascisme?” Jeg har ikke lyst til at se mærkelig ud ved at få fyldt et eller andet i ansigtet. Jeg håber, jeg kan stå i mod, lyder det fra hende i magasinet.

En holdning som hun flere gang før har talt åbent om.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/_mho4305.jpg
 Foto: Martin Høien

Mia Lyhne til premieren på "Lille sommerfugl" i 2020. Foto: Martin Høien

Helt tilbage i 2011, talte hun også ærligt om, hvor utilfreds hun førhen har været med sit udseende, og at hun på den måde godt kunne forstå, hvorfor andre tager valget om at gøre deres bryster større, eller får fjernet rynker med Botox.

– Jeg ved godt, at stadig flere inden for min branche får plastikoperationer. Men jeg er meget imod det, lød det blandt andet fra hende dengang.

I dag betyder hendes udseende fortsat meget for hende, men hendes lyst til at få gjort lidt ved de små ting, hun bemærker, når hun ser sig selv på skærmen, har altså endnu ikke ændret sig.

Sponsoreret indhold