Kendte3. september 2023

Mette Vibe Utzon blev fyret fra DR: Nu har hun fået nyt job hos Radio4

Morgenfladen hos Radio4 bliver en kendt stemme rigere, når den tidligere DR-profil fra oktober sætter sig i værtstolen
Overskrift: DR pressemødeNavne: Foto: Birger StormTekst: Dr pressemødeSted: DR byen amageroptagelses dato: 20190116Journalist: Liz Rørsig
Mette Vibe Utzon har fået nyt job hos Radio4.
 Foto: Birger Storm

For et år siden fik 47 DR-medarbejdere at vide, der snart ikke var plads til dem i mediehuset længere. En af dem var Mette Vibe Utzon, der måtte sande, at tiden i DR-byen lakkede mod enden.

Her havde hun i lang tid været en del af P1-programmet ”Orientering”, men nu står det klart, at radiomediet atter bliver en del af journalistens hverdag.

Mette Vibe Utzon bliver en del af Radio4 Morgen, hvilket hun glæder sig meget til.

– Nyheder og debat er en vigtig del af vores sammenhængskraft i samfundet, og befolkningen har mere end nogensinde brug for at have et sted at føre en demokratisk samtale. Den vil jeg glæde mig til at være en del af på det journalistiske morgenhold på Radio4, siger hun i en pressemeddelelse.

Utzon er uddannet journalist i 1992. Siden har hun både været ansat på DR og TV 2.

Blandt andet har man kunne se hende som vært i programmer som, DR Debatten, TV-avisen, Kontant, Nyhedsmagasinet, Horisont og Detektor foruden sine job på TV 2 Lorry og TV 2 News.

Mette Vibe Utzon begynder på sin nye tjans til oktober, men faktisk kan man allerede i denne måned høre hendes stemme, hvis man kan finde Radio 4’s frekvens.

I september vikarierer hun på de politiske programmer ’Eksperimentet på Midten’ og ’Mandat’.

Det kom noget uventet, da Mette Vibe Utzon sidste år måtte sige farvel til DR. Fyresedler er nemlig ikke noget ikke noget, den 61-årige journalist har set mange gange i sin karriere.

– Det er i hvert fald første gang, siden jeg var rengøringshjælp som ung, hvor jeg simpelthen heller ikke gjorde ordentligt rent, udtalte hun i september 2022.

Sponsoreret indhold