Kendte13. august 2023

Mette Sommer afslører fremtidsplaner: Vil flytte sammen med Krelle

"Bachelorette"-deltageren afslører, at hun og kæresten har meget konkrete planer om at flytte sammen
Mette Sommer og kæresten Kristian ”Krelle” Kjær Lindegaard havde deres rød løber-debut lørdag til gallapremieren på "Når befrielsen kommer". 
Mette Sommer og kæresten Kristian ”Krelle” Kjær Lindegaard havde deres rød løber-debut lørdag til gallapremieren på "Når befrielsen kommer".
 Foto: Birger Storm

LÆS OGSÅ: Mette Sommer reagerer på "Vild med dans"-rygter

Regnen lagde ikke en dæmper på forelskelsen hos Mette Sommer og kæresten, der lørdag aften havde deres rød løber-debut som par til gallapremieren på "Når befrielsen kommer" i Imperial i København.

Og det går mere end ualmindeligt godt for parret, der fandt sammen igen, efter Mette returnerede fra sit "Bachelorette"-eventyr.

– Vi har snakket om at flytte sammen, fortæller tv-kendissen til den fremmødte presse om hende og kærestens planer for efteråret.

Parret afslører, at de har planer om at rykke sammen i Krelles lejlighed på Vesterbro, da han har en smule mere plads, og fordi de begge er vilde med Vesterbro.

Kæresten Kristian var grunden til, at Mette Sommer i sin tid meldte sig ”Bachelor” og senere ”Bachelorette”. Nu giver hun parforholdet endnu en chance, og det inkluderer blandt andet, at de kommer til at dele adresse.

Sponsoreret indhold