Kendte18. november 2022

Mette Marie Lei Lange i busulykke

Influencer Mette Marie Lei Lange fik synlige knubs efter en alt for vild bustur
Mette-Marie Lei Lange havde en ubehagelig oplevelse i den offentlige transport forleden.
Mette-Marie Lei Lange havde en ubehagelig oplevelse i den offentlige transport forleden.
 Foto: Søren Jul Lamberth

Tidligere i dag, fredag, holdt Mette Marie Lei Lange reception på Delphine i København.

Her havde hun inviteret det meste af branchen for at fejre sit og Benedikte Thourstrups nye samarbejde GRÅ Studio x BénéSoie, hvor prins Nikolai var med som gæst.

Influenceren troppede op med en ordentligt skramme, som var svær at overse. For på næsen har hun en ildrød stor hudafskrabning.

På Instagram fortæller hun, hvordan hun har raget den til sig, og det er en fortælling fra den dramatiske afdeling.

Det var under en bustur i Ishøj, hun kom til skade.

- Jeg er ikke klar over, om chaufføren var påvirket, men jeg tror det næsten. Han bremsede meget hårdt op hver gang, der var rødt lys eller et busstoppested (undtagen dem, han overstå), fortæller hun i opslaget, hvor hun samtidig viser sin meget synlige hudafskrabning frem.

Selv om Mette Marie bad chaufføren om at køre ordentligt, hjalp det ikke en pind. For herefter bremsede chaufføren så hårdt op, at influencerens medpassager fløj små tre meter gennem bussen og landede på ryggen, beretter hun.

- Det møgfald, jeg gav chaufføren herefter, afskrækkede ham tilsyneladende ikke, for under 5 minutter senere var det mig, der under en opbremsning røg gennem luften og altså scorede mig en hudafskrabning på næsen.

Mette Marie blev med egne ord skidehidsig, noterede busnummer og nummerplade og har efter episoden sendt en klage til Movia.

Hun har også sendt sin forslåede medpassager en masse tanker. For selv om hun selv har det fint efter dramaet, er hun knap så sikker på, at manden, der landede på ryggen har det lige så godt.

Sponsoreret indhold