Kendte29. april 2024

Mette Helena viser stort vægttab frem

Indretningseksperten og TV 2-kendissen er nået i mål med sin vægttabsrejse, og nu viser hun stolt kroppen frem på Instagram
Mette Helena er i mål med at få smidt julekiloene, afslører hun. 
Mette Helena er i mål med at få smidt julekiloene, afslører hun.
 Foto: Søren Jul Lamberth

LÆS OGSÅ: Mette Helena afslører: Er færdig som dommer i "Nybyggerne"

Mette Helena Rasmussen valgte ved årsskiftet, at ændre på sin livsstil. Af med fedtet og "grave sig ind til musklerne", det var målet for den populære TV 2-figur.

Arbejdet har i den grad båret frugt, og det har resulteret i et større vægttab. Så stort, at hun faktisk ikke ønsker, at tabe sig yderligere. Det afslører hun mandag eftermiddag i et opslag på Instagram:

- Det er mandag, og jeg skylder en update. Hvis I ellers stadig er nogen, der interesserer jer for min røv? Vægten er faldet til 63,5 kg. Jeg steg op på en bodytracker, og jeg bemærker, at min muskelmasse er intakt sådan ca, men at min fedtprocent er faldet væsentligt. Så min mission om at grave mig ind til de muskler, jeg vidste der var derinde bag det gode jule-lag, er lykkedes, jubler hun.

Og selvom hun nu er helt tilfreds med vægten, så fortsætter de gode vaner:

- Om jeg absolut ville tabe mig mere? Og nej, det vil jeg ikke. Jeg føler mig så godt tilpas, og taber jeg mig mere, er der for meget godt Escadatøj, jeg ikke kan passe. Men jeg fortsætter med at træne og gå ture med veninder eller alene med lyd i ørerne, skriver Mette Helena Rasmussen blandt andet.

Mette Helena afslørede tidligere på måneden, at hun - til stor overraskelse - ikke er med, når den tiende sæson af 'Nybyggerne' ruller over skærmen hos TV 2 senere på året.

– Det er noget, de (TV 2, red.) har valgt, og jeg bakker fuldstændig op om det, fortalte hun til SE og HØR og afslørede, at det altså var tv-kanalen, der tog beslutningen om at ryste dommerposen i det populære boligprogram.

Sponsoreret indhold