Kendte16. juni 2020

Mette Frederiksens farvel til Martin Rossen: Du er min bedste ven

Tidligere i dag kom det frem, at statsminister Mette Frederiksens højre hånd, Martin Rossen, har sagt sit job op. Nu siger Mette Frederiksen farvel
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mette_f_siger_farvel.jpg
 (Foto: Hanne Juul)

Opsigelsen, som tidligere i dag blev meldt ud i en pressemeddelelse fra Statsministeriet, kommer efter ni års tæt samarbejde, hvor Rossen tilbage i 2011 tiltrådte som særlig rådgiver i Beskæftigelsesministeriet.

Herefter fulgte han med Mette Frederiksen (S), da hun rykkede over i Justitsministeriet i 2014.

Martin Rossen og Mette Frederiksen har således arbejdet tæt sammen i mange år, men nu har statsministerens højre hånd fået job som Senior Vice President i Danfoss.

Og ifølge statsministerens seneste opslag på Instagram er det da også tydeligt, at Rossens jobskifte har stor betydning for Mette Frederiksens personligt – og for Socialdemokratiet.

- Kære Martin. Du er en af mine bedste venner, og igennem ni år har du været min allernærmeste i dansk politik, skriver Mette Frederiksen til sine mere end 306.000 følgere på Instagram, inden hun roser Martin Rossen til skyerne og blandt andet kalder ham både ”strateg” og en ”dygtig håndværker” – og naturligvis også ”ven og kollega”.

Statsministeren lægger ikke skjul på, at Martin Rossen vil blive savnet i Statsministeriet – men hun ønsker samtidig alt det bedste for sin tætte kollega:

- Nu har du fået nyt job, og jeg ønsker dig og Danfoss et stort tillykke. Men hold nu op, hvor vil vi savne dig. Mest som ven og kollega, skriver Mette Frederiksen, inden hun henvender sig til danskerne:

- Men I derude skal bare vide, at Martin har kæmpet for jer. For at helt almindelige mennesker får et endnu bedre liv i det her fantastiske samfund. Dansk politik og det danske folkestyre siger farvel til en af de bedste.

Sponsoreret indhold