Kendte25. juni 2020

Mette Frederiksen udskyder sit bryllup

For anden gang bliver statsministerens bryllup skubbet
https://imgix.seoghoer.dk/mette_0.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Statsminister Mette Frederiksen udskyder sit bryllup.

Det oplyser hun på sin Instagram.

"Jeg glæder mig så meget til at blive gift med den her fantastiske mand. Men helt let skal det åbenbart ikke være, og nu er der indkaldt til Rådsmøde i Bruxelles lige præcis den lørdag i juli, hvor vi havde planlagt bryllup. Øv. Men jeg skal jo passe mit arbejde og varetage Danmarks interesser," lyder det fra den travle statsminister under billedet af hendes selv og hendes forlovede Bo Tengberg.

Det er anden gang, Mette Frederiksen udskyder sit sommerbryllup. Før er festen blevet skubbet på grund af coronapandemien og det omfattende forsamlingsforbud.

Scenen var ellers sat til en romantisk fest på Marienborg.

Politikeren og filmfotografen fandt sammen i 2014. Bo Tengberg gik på knæ for sin kommende hustru for to år siden på hendes 40-års fødselsdag, så det har da også krævet en vis portion tålmodighed, at skulle se frem til brylluppet, der nu er blevet udskudt for anden gang.

"Størst af alt er kærligheden," skriver Mette efterfuldt af et rødt hjerte, før hun tilføjer:

"Og det skal nok lykkes snart at blive gift. Jeg glæder mig til at sige ja til Bo (der heldigvis er meget tålmodig)"

Frederiksen og regeringen tillod den 8. juni bryllupsfester med over 50 gæster, hvis denne blev afholdt på eksempelvis en restaurant eller et konferencelokale, og at festlighederne sluttede ved midnat.

Filmanden og statsministeren bor sammen i Harskov nord for København med en stor børneflok.

Mette Frederiksen har to teenagebørn, sønnen Magne og datteren Ida Feline, med ind i forholdet, mens Tengberg har tre. To af dem har han med skuespillerinden Trine Pallesen, som han mødte under optagelserne til tv-succesen "Rejseholdet" i sin tid.

Sponsoreret indhold