Mette Frederiksen afslører: Sådan er mine morgener lige nu

(Foto: Ritzau Scanpix)

Mens mange af os er blevet sendt på ufrivillig ferie fra job – og ikke kan arbejde hjemmefra – er der særlig én, der aldrig har haft mere travlt.

Hun hedder Mette Frederiksen, og som landets statsminister forsøger den 42-årige landsleder lige nu at styre os sikkert igennem krisen.

Da Mette Frederiksen onsdag formiddag gæstede ”Go’ morgen Danmark” forsøgte hun at sætte ord på den hverdag, hun selv lige nu er havnet i. Privat er hun kæreste med og bor sammen med filmfotograf Bo Tengberg.

Sammen har de fem sammenbragte børn. Mette Frederiksen har to børn fra sit ægteskab med Erik Harr. Bo Tengberg har tre, hvoraf de to er med skuespilleren Trine Pallesen, der især er kendt fra tv-serien ”Rejseholdet”.

Artiklen fortsætter under billedet...

Privat danner Mette Frederiksen par med Bo Tengberg. Foto: Aller Media

- Der er god grund til at jeg ikke har brugt tid på at tale om mig selv, for det er jo ikke det, der er vigtigst lige nu. Det er jo at gøre alt, hvad jeg overhoved kan sammen med det meget store hold, som hjælper mig, lød det indledningsvis fra Mette Frederiksen, inden hun dog satte lidt ord på, hvordan hendes hverdag nu er.

- Jeg vågner meget, meget tidligt. I morges vågnede jeg klokken fem.

 - Og jeg behøver ikke noget vækkeur i den her periode. Og så prøver jeg at komme ud hver morgen, og det lykkes faktisk nærmest hver eneste dag. Enten at løbe eller gå en meget tur, inden der er mange andre danskere på samme stier, som jeg godt selv kan lide at gå på, fortalte Mette Frederiksen, inden hun tilføjede, at den herefter står på arbejde – og en hel del af det.

Artiklen fortsætter under billedet...

Mette Frederiksen og kæresten Bo Tengberg har fem sammenbragte børn. Foto: Aller Media

- Og bagefter er der arbejde resten af dagen. Jeg er ganske enkelt på arbejde hele tiden, sagde Mette Frederiksen.

I sine taler og på sine pressemøder har hun talt meget om samfundssind – og at det er vigtigt, at vi nu står sammen – hver for sig – for at komme gennem denne krise.

Samme budskab lød også, da statsministeren gæstede tv-programmet onsdag formiddag.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close