Kendte10. april 2024

Mette Abildgaard er gravid: Afslører også kønnet

Den konservative politiker bliver senere på året mor for tredje gang
Her er Mette Abildgaard til bal på Christiansborg Slot med gemalen Jens Jacob, der på det tidspunkt havde været ude for et alvorligt cykelstyrt.
Her er Mette Abildgaard til bal på Christiansborg Slot med gemalen Jens Jacob, der på det tidspunkt havde været ude for et alvorligt cykelstyrt.
 Foto: Lars H. Laursen

LÆS OGSÅ: Mette Abildgaard afslører: Jeg er gravid

De Konservatives politiske ordfører har både livet og døden tæt på sig i disse tider.

Den 35-årige toppolitiker afslørede onsdag, at hun skal være mor til tre, og på Facebook afslører hun også, om døtrene Esther Marie og Laura skal have en lillesøster eller -bror.

– Vi kan slet ikke vente, og det kan de to stolte storesøstre, Esther Marie og Laura, heller ikke. Hver dag klapper de kærligt maven og siger godmorgen til lillebror. For ja, vi skal have en lille dreng denne gang, skriver Abildgaard på Facebook.

Folketingsmedlemmet, der har termin til sensommeren, fortæller til BILLED-BLADET, at hun nåede at fortælle sin ven og kollega Søren Pape om familieforøgelsen:

Jeg ville have ærgret mig, hvis jeg ikke havde fortalt det. Vi havde et møde, hvor vi kiggede lidt frem mod året, der kom, og der afslørede jeg det for ham og fik et af de famøse, skæve Søren-smil. Vi har været i fertilitetsbehandling, ligesom vi også var med vores første barn. Søren var klar over, det var et ønskebarn igen. Søren var også selv et stort familiemenneske, så på den måde vidste man, han havde en forståelse for, at familien betød meget, fortæller Mette Abildgaard til ugebladet.

Sponsoreret indhold