Kendte16. august 2023

Messi-kaos på restaurant: Victoria Beckham redder datteren fra voldsomt slagsmål

Der opstod totalt kaos, da en mand angiveligt blev tæsket af sikkerhedsvagter efter at have forsøgt at snige sig til en selfie med Lionel Messi
Victoria Beckham og datteren flygtede forleden fra restaurant, da slagsmål brød ud.
Victoria Beckham og datteren flygtede forleden fra restaurant, da slagsmål brød ud.
 Foto: Ritzau Scanpix

Det er vist næppe gået mange fodboldfans' næser forbi, at Lionel Messi er flyttet til USA, hvor han spiller i ingen andre end David Beckhams klub, Inter Miami.

Forleden var de to fodboldstjerner så ude at spise sammen på en populær restaurant sammen med blandt andre David Beckhams kone, Victoria Beckham, og deres 12-årige datter, Harper Beckham.

Men det gik helt, helt galt.

Det skriver Daily Mail.

Ifølge det britiske medie opstod der nemlig regulær kaos, da en gruppe venner angiveligt forsøgte at tage et billede af Lionel Messi.

Miami
Her flygter Victoria Beckham fra restauranten med datteren, Harper.
 Foto: Ritzau Scanpix

Dette var de tilstedeværende sikkerhedsvagter nemlig ikke begejstrede for, og da de prøvede at stoppe vennerne, gik det helt galt, og et slagsmål brød ud.

Slagsmålet var så voldsomt, at Victoria Beckham skyndte sig at hive fat i datteren, hvorefter de to flygtede fra stedet og ud i en bil, og det var så voldsomt, at blodet efterfølgende dryppede ned fra en unavngivens mands ansigt.

Daily Mail har talt med både restauranten, Gekko, samt manden med det blodige ansigt, og der er lidt forskellige forklaringer på slagsmålet.

Mens restauranten udtaler, at vennerne var fulde og forstyrrede resten af gæsterne ved at prøve at tage billeder af Lionel Messi, så påstår manden, at de slet ikke tog billeder af fodboldspilleren, men blot af deres eget selskab.

Miami
Sådan så manden ud efter slagsmålet.
 Foto: Ritzau Scanpix

- Sikkerhedsvagterne hoppede bare på os. De smed os ud og slog mig i ansigtet, bare fordi min kammerat forsøgt at tage et billede med sin kone, lyder mandens forklaring.

Dette afviser restauranten dog altså på det kraftigste.

- Han blev ved med at tage billeder, selvom han blev bedt om at stoppe, og derfor blev han stille og roligt eskorteret ud af restauranten, siger en talsperson.

- Han valgte dog efterfølgende at forsøge at komme tilbage ind, hvilket han blev stoppet i, fortsætter han.

Hverken David eller Victoria Beckham har kommenteret episoden.

Sponsoreret indhold