Kendte29. maj 2017

Politiet tilkaldt: Mensa-møde endte i drukgilde

Ultra-intelligente mennesker amok i svensker-druk
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/druk.jpg
 Arkivfoto: All Over Press)
Selv om man er ultra-intelligent, kan man godt være dum. Det beviste godt 100 medlemmer af Mensa, foreningen for mennesker med en intelligenskvotient så høj, at de er blandt de to procent mest intelligente af befolkningen, da de holdt møde den forgangne weekend i Eskilstuna vest for Stockholm. De var faktisk helt menneskelige og sluttede en dags seminar af med fest - en fest der endte med, at de noget så intelligente mennesker drak hjernen ud, skriver svenske Aftonbladet. De var booket ind på et hotel i Eskilstuna, og det var hotelpersonalet, der ud på natten måtte have assistance fra politiet til at dæmpe gemytterne ned blandt kloge-Ågerne. Havde selv medbragt sprut
Mensa-medlemmerne ville ikke gå i seng. - De festede på gangene, og det må man ikke hos os. Personalet følte sig nødsaget til at indkalde vagtselskabet Securitas, som vi har en aftale med, og de alarmerede så politiet, siger hoteldirektøren Annika Åkerblad til Eskilstuna-Kuriren.
Ifølge direktøren havde Mensa-medlemmerne medbragt deres egen sprut, som de løb rundt og drak på gangene. De havde tiltvunget sig adgang til et aflåst konferencerum, nogle var kravlet op på taget, og andre igen havde spilet på trommer klokken fire om morgenen til store gene for de øvrige gæster på hotellet. - Idioter!
Politiet dukkede op ved 6-tiden, og det fik endelig lagt en dæmper på de ultra-intelligente menneskers udfoldelser. - De har drukket sig svensker-fulde. Det var nogenlunde stille, da vi nåede frem. En person måtte bortvises. De har ikke opført sig særlig voksent, siger Lennart Ahlin fra politiet i Södermanland.
Formanden for Mensa Sverige, Monika Orski, der selv deltog i mødet, men var gået i seng, er noget mere direkte i sin kritik af medlemmernes opførsel. - Åndssvage idioter, I er en skændsel. I har opført jer på en måde, som gjorde hotelpersonalet utrygt og endte med alarmering af politiet. Sjældent har jeg skammet mig sådan over Mensa Sverige, skriver Monika Orski i opslag i en lukket Facebookgruppe for deltagerne i mødet.

Sponsoreret indhold