Kendte29. august 2021

Melvin Kakooza med rørende hyldest: Passede ham på intensivafdelingen

Hvis det ikke havde været for Rigshospitalets sygeplejersker, ved Melvin Kakooza ikke, hvordan han skulle have klaret sit sygdomsforløb
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Efter Melvin Kakooza blev ramt af en hjernetumor, blev han passet og plejet på Rigshospitalets intensivafdeling af sygeplejersker.

Nu hylder han alle de sygeplejersker, der passede på ham, da han havde det sværest, på sin Instagram-profil. Det gør han ved at dele en rørende tekst og et billede af ham selv sammen med tre sygeplejersker.

- De her 3 fantastiske kvinder, har en ting til fælles, de er sygeplejersker, og hvis det ikke var for dem, så ved jeg simpelthen ikke hvordan jeg skulle have klaret mit sygdomsforløb, skriver den 29-årige folkekære komiker.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20210429_han5257.jpg
 Foto: Hanne Juul

(Foto: Hanne Juul)

- Af hjertet tak til Laura og Vibeke, bare nogle af de fantastiske sygeplejersker, som tog sig af mig på Rigshospitalet intensivafdelingen.

Det var i februar, at den på det tidspunkt kommende "X Factor"-vært akut måtte under kniven og blive få opereret tumoren ud af sin hjerne.

I tiden efter operationen var han indlagt i månedsvis.

Da han vågnede op fra operationen, havde han mistet sit sprog, og i lang tid var han meget afhængig af den hjælp, han kunne få fra personalet på Rigshospitalet:

Artiklen fortsætter under opslaget ...

- Da mit sygdomsforløb var på sit værste, kunne jeg intet selv. Jeg var afhænging af at der var nogle hos mig døgnet rundt. Jeg oplevede hvordan disse fantastiske kvinder, trods ekstrem travlhed og pres, tog sig tid til mig, skriver han og fortsætter:

- De tog mig blandt andet med ud at gå ture, så jeg kunne opleve andet en de 4 vægge på min stue. De gav mig dagligt håb, selvom det nogle dage var svært at tro på! Og de gjorde alt det her med et smil og et gåpåmod jeg sjældent har set.

Og ligesom de har passet på ham - og mange andre danskere - mener han, at der også skal passes på dem.

- Det kan godt være det bare er et job, men de er UUNDVÆRLIG og vi har brug for dem. Hver dag gør de en forskel.

- De er for alvor hverdagen helte, lyder det fra Melvin Kakooza.

Sponsoreret indhold