Kendte30. august 2021

Melvin Kakooza går rundt med en hemmelighed: - Mit liv ændrer sig radikalt næste år

Langsomt men sikkert er den populære komiker og tv-vært på vej tilbage efter sit sygdomsforløb, og det lader til, at der er nok at glæde sig til
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

29-årige Melvin Kakooza var bare en uges tid fra sit første liveshow som afløservikar for Sofie Linde på ”X Factor”, da lægerne fandt en tumor i hans baghoved.

Det skete tilbage i februar, og selvom det kun er en seks-syv måneder siden, så dukker ”Sunday”-skaberen oftere og oftere op på skærmen eller i interviews, hvor han fortæller om sit voldsomme sygdomsforløb.

Eksempelvis i podcasten ”Uden Filter”, som værterne Hav og Kamal står bag.

Men han løfter også (alt for lidt af) sløret for sine kommende projekter. Ganske hemmelighedsfuldt svarer han, da de to populære podcastværters spørger: -Hvad kan folk forvente, der kommer fra dig?

- Jeg kan sige, at mit liv ændrer sig radikalt meget i 2022. For der sker noget sindssygt stort, som jeg har arbejdet hen mod hele mit liv. Og nu har jeg fået det igennem, lyder det fra Melvin, før han – ganske irriterende – tilføjer:

- Hvad det er, må jeg ikke afsløre. Men det bliver stort.

Vil favne bredt

Kakoozas seneste tjans var i midten af august, da han stod på scenen under festivalen Øresound. Her guidede han publikum sikkert gennem de mange kunstnere som konferencier.

Om det er mere af dén slags – eller komik, musik, skuespil eller værtstjanser – som vi kan forvente at se mere af fra Melvin Kakooza, holder han stadig tæt ind til kroppen.

Men ingen tvivl om, at Melvin ligesom sine amerikanske idoler, har drømme om at favne bredt.

- Kevin Hart, Will Smith, Martin Lawrence, Chris Rock, Chris Tucker. De satser jo på tv, musik og film. Som min lillebror kalder det; en “triple threat”. Det synes jeg, er fedt. Det gad jeg også godt. For mange spørger jo mig; Er du komiker, vært eller musiker? Og jeg svarer: Jeg er entertainer.

Se hele det underholdende interview med Melvin Kakooza i "Uden Filter" herunder:

Sponsoreret indhold