Kendte14. maj 2024

Melissa Bentsen afslører overraskende "Forræder"-BFF

Er man en af de over 840.000 danskere, der ser "Forræder", er man højst sandsynligt kommet på fornavn med influenceren Melissa Bentsen
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Til premieren på "Roasted" afslørede Melissa Bentsen, at hun efter "Forræder" er blevet meget tændt på at lave mere tv. Se hele interviewet i videoen her!
 Video: Gregers Overvad

LÆS OGSÅ: Melissa Bentsen afslører: Klar til "Vild med dans"

Hun har overrasket alle – og også sig selv – med sin skarpe evne til at skelne loyale fra forrædere i TV 2-hittet "Forræder".

Og da SE og HØR møder Melissa Bentsen, 26, til premieren på "Roasted: Verdens sjoveste ferie" fortæller hun om, hvordan hun betrådte ukendt territorie, da hun sagde ja til at være med i "Forræder" – dog havde hun en klar strategi, afslører hun:

– Jeg lovede, at jeg ville være 100 procent mig selv. Uanset hvad. Uanset om jeg er kikset, barnlig, eller hvad end der skulle ske. Alle, jeg kender, er bare: "Du er bare fuldstændig dig selv, men du er bare det ekstra klog, og det er bare fedt".

I programmerne viser Melissa, at hun kan blive fortrolig med både Trier-tvillingerne og ronkedoren Bjarne Henriksen, men hvis hun selv skal udpege en BFF fra programmet, er svaret ganske overraskende:

– Heino. Jeg elsker ham. Vi er BBF's for altid, siger hun med sit karakteristiske grin.

Se hele interviewet med Melissa Bentsen i videoen øverst i artiklen.

Sponsoreret indhold