Kendte18. oktober 2023

Melissa Bentsen afslører: Ikke længere sammen med franske Alexandre

Da Melissa Bentsen sendte live på de sociale medier afslørede hun, at hun ikke længere danner par med den franske fyr som hun fandt sammen med tidligere på året
Melissa Bentsen er ikke længere sammen med den franske fyr Alexandre. Efter en sommerforelskelse afslører hun på TikTok, at de ikke længere er sammen.
Melissa Bentsen er ikke længere sammen med den franske fyr Alexandre. Efter en sommerforelskelse afslører hun på TikTok, at de ikke længere er sammen.
 Foto: Hanne Juul

LÆS OGSÅ: Melissa Bentsen afslører traume: Manipuleret til at være nøgen på webcam af gammel mand

Hvis man har fulgt Melissa Bentsen på TikTok og Instagram, har det lignet et rosenrødt eventyr efter hun i begyndelsen af sommeren fandt sig en fransk fyr.

Forelskelsen var ikke til at tage fejl af, men efter en fantastisk sommer, hvor Melissa Bentsen og Alexandre både har tilbragt tid sammen i Frankrig og Danmark, er de ikke længere sammen.

Det afslører Melissa, da hun sendte live på TikTok.

- Mig og min, som jeg altid vil kalde ham, franske snack er ikke sammen længere. Jeg havde det ikke helt på samme måde til sidst, og det er fucking ærgerligt, for jeg kunne virkelig godt lide ham, og vi havde det megasjovt sammen.

Influenceren, der blandt andet også har været med i DR-programmet ”Min søster ser spøgelser” fortæller dog, at hun stadig har kontakt med Alexandre.

- Han er fantastisk og vi snakker stadig sammen, men jeg havde bare ikke følelser for ham længere. Det ændrede rigtig meget, at vi ikke så hinanden så meget. Han levede et andet liv end jeg levede, og det var bare ikke svært til tider. Så vi er ikke sammen længere, desværre.

Både på TikTok og Instagram har Melissa Bentsen endnu ikke slettet de efterhånden mange videoer og opslag med franske Alexandre.

Efter influencerens afsløring på TikTok, har hun også lagt en video op på selvsamme sociale medie, hvor hun har svært ved at holde tårerne tilbage.

- Tænker du holder af ham, men det er ikke det samme som at elske. Ingen følelser er forkerte, lyder beskeden som Melissa læser højt fra en følger.

I beskrivelsen til videoen sætter Melissa Bentsen lidt ord på, hvorfor beskeden ramte hende ekstra hårdt.

- Jeg føler ikke noget, men på samme tid føler jeg SÅ meget. Jeg kan aldrig sætte ord på det, og det har gjort så ondt, at jeg ikke kan forklare folk, hvorfor jeg føler som jeg føler.

- Jeg har måtte give slip på et menneske som jeg har holdt utrolig meget af, fordi jeg ikke længere gengælder de samme følelser i den samme grad.

Sponsoreret indhold