Kendte20. oktober 2023

Meldingen er klar: Sebastian og Katinka favoritter til at ryge ud af "Vild med dans"

Indtil videre har Sebastian Bull og Asta Björk trodset bookmakerne, når det kommer til at ryge ud af ”Vild med dans”. I femte liveshow er de dog igen favoritterne til at forlade programmet
Hvis man spørger Danske Spil, så er det enten Sebastian og Asta eller Katinka Lærke og Mads som må forlade "Vild med dans" fredag aften.
Hvis man spørger Danske Spil, så er det enten Sebastian og Asta eller Katinka Lærke og Mads som må forlade "Vild med dans" fredag aften.
 Foto: Kaspar Wenstrup

LÆS OGSÅ: Nu svarer Sarah Grünewald: Her er min ”Vild med dans”-afløser

Fredag aften skal vi sige farvel til fjerde par i ”Vild med dans” 2023.

Indtil videre har bookmakerne været gode til at ramme, hvilke tre par vi kunne forvente at se "kæmpe" om de to pladser i omdansen.

I sidste uge blev det dog noget overraskende Katinka Lærke Petersen og Mads Vad, som røg i omdans mod Andreas Bo og Camilla Dalsgaard.

Katinka og Mads trak som bekendt det længste strå, men spørger man ”Vild med dans”-ekspert og oddssætter hos Danske Spil, Mathias Reimer Larsen, er der ikke positive nyheder til parret.

- Vi har nu to par i programmet, der har overlevet at være i omdans i denne sæson: Katinka og Mads samt Sebastian og Asta.

- Nu skal man jo passe på med at lyde skråsikker, når det gælder ”Vild med dans”, men det er meget, meget nærliggende at tro, at lige netop de to par havner i omdans igen i denne uge.

Når Mathias Reimer Larsen skal pege på, hvem der så ryger ud af Sebastian og Katinka bliver det noget sværere.

For imens Sebastian og Asta har fået godt gang i seerstemmerne, bliver Katinka og Mads ved med at imponere dommerne, hvilket også er til at se på deres karakterer.

I sidste ende har Danske Spil også sat oddset efter, at Sebastian og Asta og Katinka og Mads ifølge dem har præcis lige gode chancer for at ryge ud fredag aften.

Begge giver 2,50 igen, imens Özlem Cekic og Thomas Evers Poulsen følger efter med odds 5 for at ryge ud af ”Vild med dans” til femte liveshow.

Özlem Cekic imponerede dog Mathias Reimer Larsen meget sidste fredag, hvor hun fik lige så mange point som Mette Sommer.

- Özlem imponerede os også i fredags, da hun fik lige så mange point som Mette Sommer, så jeg bliver nødt til at gentage, at alting kan ske, og at intet er afgjort før det sidste trin er danset.

Sponsoreret indhold