Kendte3. december 2022

Melanie B er ude med riven: Kalder James Corden for Hollywoods største røvhul

Den tidligere spice girl "Scary Spice" er ikke blevet mindre skræmmende. Nu har hun nævnt, hvem i Hollywood, hun mener, er det største røvhul
Mel B langer ud efter James Corden
Melanie B mener ikke, at James Corden er særlig sød mod dem, han arbejder med.
 Foto: Alberto Pizzoli/AFP/Chris Pizzello/AP/Ritzau Scanpix

Man må i den grad sige, at Melanie B er kendt for at turde sige sin mening. Da hun var med i pigegruppen Spice Girls, gik hun under navnet "scary spice", og det lever hun i den grad op til.

Mel B trak nemlig ikke meget på det, da hun i "The Big Narstie Show" blev spurgt, hvem hun mener, er det største røvhul, hun nogensinde har mødt i Hollywood.

- Der er nogle stykker, indleder hun sit svar ifølge Just Jared.

- James Corden, Geri Halliwell, Jessie J og mig, siger hun.

Den mest overraskende på listen er måske den anden spice girl Geri Halliwell, men Mel B forklarede, at hun holder rigtig meget af Geri, men synes, hun er virkelig irriterende.

Spice Girls
Melanie B (tv.) var meget ærlig i interviewet, hvor hun siger, at Geri Halliwell (anden fra venstre) er et af de største røvhuller i Hollywood.
 Foto: Ritzau Scanpix

Og James Corden, der er vært på "The Late Late Show", mener hun ikke, er en særlig sød person.

- Jeg synes altid, at man skal være sød mod de mennesker, man arbejder med, uanset om det er produktionen, kamerafolk, lyd, lys, forklarer hun.

- Vi arbejder alle sammen for det samme, så du burde være sød, og det har han ikke været, lyder det kontant fra Mel B, der dog også nævner sig selv på listen - dog uden yderligere forklaring.

Sponsoreret indhold