Kendte14. december 2020

Melania vækker opsigt: Er Trump ved at flytte til Florida?

Efter et helt særligt besøg fra førstedamen, er der noget, der tyder på, at Trump-familien er klar til at sige farvel til Det Hvide Hus
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega720081_001.jpg
 Foto: MEGA

Noget tyder på, at familien Trump har flyttepaner i tankerne, og det er jo sådan set en meget god idé, eftersom præsidentparret skal være ude af Det Hvide Hus til januar.

En kilde fortæller Page Six, at den amerikanske førstedame, Melania Trump, har været en tur i Florida for at besøge skolen Pine Crest, der ligger godt fyrre minutter væk fra det infamøse Trump-hotel Mar-a-Lago.

Et hotel hvor præsidenten flittigt har opholdt sig i sin embedsperiode. Her har han især fået tiden til at gå med at spille en masse golf.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mega717146_001.jpg
 Foto: MEGA

(Foto: MEGA)

Men nu kan det være, at Trump faktisk har planer om at gøre sig golfophold i Florida mere permanent.

Efter Melania Trumps skolebesøg florerer der i hvert fald rygter om, at Pine Crest er skolen, hvor parrets søn, Baron Trump, skal starte til januar.

- De har kigget alle vegne i Palm Beach-området efter det helt rigtige ste4d. Der er flere forskellige muligheder, og de vil tage en beslutning snart, siger en kilde til People.

Pine Crest er en privatskole af den fornemme slags. Det koster nemlig 216.000 kroner at gå på skolen i tre år.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mega572786_002.jpg
 Foto: MEGA

Donald Trump med sønnen Barron Trump i 2019. (Foto: MEGA)

Skolen kræver desuden, at man som forældre oplyser personlige og forretningsmæssige skatteoplysninger for at blive optaget. Noget, Donald Trump tidligere ikke har været glad for at skulle oplyse.

Den 14-årige Baron går lige nu i 9. klasse på skolen St. Andrew's Episcopal School i en forstad til Washington, D.C.

Blandt den fornemme skoles tidligere elever er "Real Housewives of New York City"-stjernen Bethenny Frankel, skuespiller Kelsey Grammer og popstjernen Ariana Grande.

Donald og Melania Trump forventes at sige farvel til Det Hvide Hus den 20. januar. Her flytter den kommende præsident, Joe Biden, nemlig ind og overtager styringen fra Det Ovale Værelse.

Sponsoreret indhold